Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek egész nyárra egy...

Elengednétek egész nyárra egy 7 évest az apjáékkal?

Figyelt kérdés
Elvált vagyok, az exférjemmel van egy 7 éves közös gyermekünk. Nyárra elvinnék nyaralni a barátnöjével. Én soknak tartom. Haza se tudják hozni, mert messze mennek

2014. ápr. 24. 09:59
 11/91 anonim ***** válasza:
8-assal mindenben egyetértek!
2014. ápr. 24. 10:13
 12/91 A kérdező kommentje:
Nem fognak vele hazaugrani, mert nem tudnak. Utazás elött nem tudok szabira menni, csak pár napra. Engedném is amúgy, mert biztos élvezné. De tavaly is az utols9 héten már sirdogált. Persze felvidították, jo a kapcsolata az apjával, de az csak 4 hét volt. Látom, hogy egy ev alatt sokat önállósodott, lehet nem lenne gond. Csak nekem hiânyozna :)
2014. ápr. 24. 10:17
 13/91 A kérdező kommentje:
Annyira nem kell kipihenni, egyedüli gyerek, apjánál is elég sokat van. Persze értem a lényeget, ha elmegy biztos betervezek én is sok mindent nyárra
2014. ápr. 24. 10:19
 14/91 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a sulikezdés beleesése miatt aggódnék. Mondjuk abból a szempontból jó hogy ilyen jó a viszony az exférjjel,hogy nem kell gondolkodni hogy hol is legyen a gyerek a nyári szünet alatt. De azért az is igaz,h az anya és az ő szülei is szívesen unokáznának szerintem.
2014. ápr. 24. 10:20
 15/91 anonim ***** válasza:
71%
Miért ne lehetne Neked is egy szabad nyarad? Inkább örülj a jónak.
2014. ápr. 24. 10:21
 16/91 anonim ***** válasza:
67%

Gondolom nem mennek egész nyárra messze. Meg ez a messze is relatív. Kiskunfélegyháza például messze van innen, ahol én lakom, Szombathelytől, de Madrid, Tókió, Los Angeles és egy csomó más hely ezerszer messzebb van. Szóval visszakérdezek, mit jelent neked a messze?

Amúgy én is úgy vagyok, mint az előttem szólók: egész nyárra nem engedném el(1. mert nekem is kellene vele lenni - most a te helyedben beszélek),de mondjuk ha az nektek jó úgy, azt el tudnám képzelni, hogy az utolsó augusztusi hetet kivéve, amikor már azért már illik tanulni, visszazökkenni az iskolai taposómalomba, 1 hetet nálad van, egy hetet ott, vagy éppen két hetet nálad van, 2 hetet ott... ez megbeszélés, megállapodás kérdése...

Amúgy miért kell ennyire előre megállapodni??? Még csak április 24 van, messze van azért még a nyár...

2014. ápr. 24. 10:21
 17/91 anonim ***** válasza:
67%
És amikor sírdogál te miért ne tudnál érte menni? Menjen ha jól érzi magát akkor örülők ha nem akkor meg haza jöhet.
2014. ápr. 24. 10:24
 18/91 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatbol mondom (hasonlo a helyzet) hogy ez nagyon hosszu ido meg egy kicsit nagyobb gyereknek is. Barmennyire is szorakoztatjak, jol ellatjak, a gyereknek sok ez anyu nelkul, hiaba az akar minden napos skype. 6 hetre el lehetme engedni, haza pedig repulovel johetne es kerjetek kiserot. Az apjaek kint atadjak a repteren, vegig kiserik es te meg 'atveszed' a repteren.
2014. ápr. 24. 10:28
 19/91 anonim ***** válasza:
100%

A messze még a nyár annyi, hogy a május elmegy mint egy pillanat és nyakunkon a június... A nyaralás, szabi, gyerek mikor hol lesz kérdés nálunk is már hetek óta napirenden van.

Nem irígylem a dilemmádat, de én azt hiszem, hogy az iskolakezdés okán is nemet mondanék. Mondjuk ha olyan helyre mennek ahonnét átszállás nélkül haza tud repülni a gyerek, akkor azt mondanám, hogy küldjék haza aug. közepén.

2014. ápr. 24. 10:29
 20/91 anonim ***** válasza:
61%

16, azért kell ennyire elöre megállapodni, mert messzire mennek :DD

gondolom nem Europán belül utaznak, mert az ugye nincs messzi...

2,5 honap nagyon sok idö, én nem engedném el annyira..1 honap oké, de 2,5, ráadásul beleesik az iskolaidöszak már..ahhoz, hogy visszazökkenjen kéne még egy hét..

2014. ápr. 24. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!