Elengednétek egész nyárra egy 7 évest az apjáékkal?
Gondolom nem mennek egész nyárra messze. Meg ez a messze is relatív. Kiskunfélegyháza például messze van innen, ahol én lakom, Szombathelytől, de Madrid, Tókió, Los Angeles és egy csomó más hely ezerszer messzebb van. Szóval visszakérdezek, mit jelent neked a messze?
Amúgy én is úgy vagyok, mint az előttem szólók: egész nyárra nem engedném el(1. mert nekem is kellene vele lenni - most a te helyedben beszélek),de mondjuk ha az nektek jó úgy, azt el tudnám képzelni, hogy az utolsó augusztusi hetet kivéve, amikor már azért már illik tanulni, visszazökkenni az iskolai taposómalomba, 1 hetet nálad van, egy hetet ott, vagy éppen két hetet nálad van, 2 hetet ott... ez megbeszélés, megállapodás kérdése...
Amúgy miért kell ennyire előre megállapodni??? Még csak április 24 van, messze van azért még a nyár...
A messze még a nyár annyi, hogy a május elmegy mint egy pillanat és nyakunkon a június... A nyaralás, szabi, gyerek mikor hol lesz kérdés nálunk is már hetek óta napirenden van.
Nem irígylem a dilemmádat, de én azt hiszem, hogy az iskolakezdés okán is nemet mondanék. Mondjuk ha olyan helyre mennek ahonnét átszállás nélkül haza tud repülni a gyerek, akkor azt mondanám, hogy küldjék haza aug. közepén.
16, azért kell ennyire elöre megállapodni, mert messzire mennek :DD
gondolom nem Europán belül utaznak, mert az ugye nincs messzi...
2,5 honap nagyon sok idö, én nem engedném el annyira..1 honap oké, de 2,5, ráadásul beleesik az iskolaidöszak már..ahhoz, hogy visszazökkenjen kéne még egy hét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!