Nők, ti kiborulnátok/szakítanátok a férjetekkel/párotokkal, hogyha ő időnként (havonta-néhány havonta) egész testéről eltávolítja (borotvával például) a szőrt?
Komolyabb kapcsolatban levő emberektől szeretném kérdezni. Azért is írtam ebbe a csoportba.
Azt vettem észre, hogy ez nagyon megosztja az embereket. Főleg a nők háborodnak fel ezen a témán és ők teljes mértékben ellenzik ezt. Én nem teljesen értem, hogy egy férfi mitől lesz kevésbé férfi, ha nincs szőr mondjuk a lábán, amíg aztán visszanő. Főleg, hogy nem a kinézett miatt van a szőrtelenítés, hanem sport miatt kényelmi okokból.
Tehát konkrétan az a kérdésem, hogy a nőket zavarja-e vagy szakítanának a párjukkal, ha az a teljes testéről, lábáról is, időnként leborotválja a szőrt.
Én speciel örülnék neki.
AZ intim helyekről pedig kifejezetten távolítsa el, ha azt szeretné, hogy itt is kényeztessem. A fene sem akar szőröket keresgélni a szájában.
Pár sportágban teljesen természetes, úszás, biciklizés, illetve testépítés. Míg az előbbiknél a fizika miatt (kisebb légellenállás), az utóbbinál csak esztétikai okból szőrtelenítenek a férfiak.
Ha ezek közül egyiket sem csinálja, akkor lehet szőrundora van, utálja magát szőrösként, vagy van meleg hajlama.
Van amikor a mellkasán, hasán leszedi a szőrt. De inkább ez nyáron van. (edzőterembe jár, de nem testépítő) A lábán.. hát.. én konkrétan szerintem ha meglátnám hogy a lábán sincs szőr.. első körben kiröhögném. :D
Elég vicces kenne. De nem borulnék ki és nem szakítanék vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!