Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy időnként néhány lány, aki meglát a buszmegállóban úgy bámul engem, mintha mágnesként vonzanám a tekintetét magamra?
velem ugyanezt teszik csak fiúk/pasik/bácsik...
fogalmam sincs, mire jó :s
Én személyszerint sokszor csinálok olyat, lány létemre, hogy adott esetben buszmegállóban kiszúrom azt a pasit aki a legjobban érdekel, bámulom, de ha rámnéz úgy csinálok, mint aki lebukott, és másra figyelek.
Ez csak szimpla 2 perces szemezős-flört semmi komoly. Ha csak nem mész oda hozzá, és kezdesz el vele beszélgetni.
Velem már megtörtént, hogy valaki ezen okból odajött. Nagyon meg voltam illetődve, de végül is volt egy kellemes utitársam. Bár ennyire érdekelhettem, mert elérhetőséget cseréltünk, de azóta se láttam.
Én soha nem bámulok meg ronda pasit - épp ezért, hogy nehogy félreértés essék, ezzel kényelmetlen helyzetbe hozva mindkettőnket. 3 okból szoktam bámulni egy pasit:
1. ha tetszik
2. ha ő is bámul engem
3. ha véletlen elbambulok
Néha velem is elő szokott fordulni hogy megbámulom a buszmegállóban a helyes pasikat (főleg ha kék szeműek *-*), aztán amikor rám néz elkapom a tekintetem, aztán ha ő is elnéz vissza :D Na de ez az én hülye szokásom.
Biztos tetszettél nekik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!