Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért van az, hogy néhány lány sportot űz abból, hogy egy fiút minél jobban semmibe vegye?
Nem, nem hajtottak el a fenébe. Nem vagyok egyáltalán csalódott, vagy valami. Csak észrevettem, hogy vannak olyanok, akik ebben lelik örömüket. Tehát nem válaszolnak az sms-re, e-mailre, stb. Van amelyik ezt még dicsekedve hangoztatja is, nekem leginkább az ilyenekkel van a bajom. Le lehet rázni a fiút ennél kevésbé megalázó módon is, ha nem ért a szóból, akkor persze más a helyzet, és olyankor minden eszköz oké.
Tudom, vannak fiúk akik ugyanezt csinálják, meg elég szánalmas ez a kérdés, de mondom csak kíváncsi vagyok, hogy az ilyenek mit képzelnek, hogy hozzájuk aztán nem lehet szólni. Engem nem érint, az ilyeneket jó messzire elkerülöm, csak érdekel.
Talán nem érzik a súlyát annak, hogy ezzel nagyon megbánthatnak valakit. Van ilyen pasiban is, nem akarok általánosítani kizárólag a nőkre.
Elszomorító.
hát...azt nézd meg, milyen csajok mondják, csinálják ezt. A pasik legtöbbjének a gyönyörűszép, tökéletes, nagyon ápolt lányok tetszenek, az sem baj, ha nincs semmi a fejükben...és mivel, az ilyeneknek általában TÉNYLEG nincs, ezért én nem értem, miért várják el tőlük a magas érzelmi inteligenciát...ha hűséges, szende, kedves, nem bunkó csajt keresel, nézz körül a könyvtárban, templomban, munkahelyen, suliban. A szórakozóhelyeken, wellnessekben többnyire plázacicek vannak. csakhát ugye a pasiknak nem a stréber, fogszabályzos/szemüveges "Bettyk" tetszenek, ők az IGÉNYES nőt hajtják, aki persze kicsesz velük, ha nem gazdagok, nem menő a szövegük, és nem helyesek...
tudod, engem szépnek mondanak, és egy héten kb. 5 szerencsétlen is bepróbálkozik iwiw-en. a végén persze, h elszakad a cérna :S...és van, akinek nem is válaszolok. ez van a modellcsajokkal. félre ne érts, nekem nem a külső a minden, de az tényleg elképeszt, h időnként 150 kilós, ragyás pacákok elhiszik, h majd kellenének nekem...önkritika sehol *-*
köszi a válaszokat.
utolsó válaszoló: én azért úgy gondolom, hogy a világ nem csak fekete és fehér, és van átmenet a magukra nem adó lányok (akik nem is feltétlenül olyan okosak, sőt..) és a szilikonos, ostoba, "bombanők" között. És az is oké, hogyha iwiw-en ismeretlenek írogatnak az embernek, akkor az idegesítő lehet, mivel az a hely nem arra való. Személyes találkozás nélkül, egy ismeretlen lánytól nem tudom, hogy mit várnak egy nem is ismerkedésre való oldalon.
Szerintem szánalmas,amikor tárgyként kezelik a másikat..dehát egyes körökben ez a menő,ez mindig is így lesz.
Mellesleg én külső vélemények alapján is jól nézek ki,mégsem vagyok nyafka hülye lány,aki csak kihasználja az embert..:)
Visszatérve én sem tudom miért csinálják..Ettől érettebbnek érzi magát a legtöbb,pedig csak kb. annyira lesz az,mint a menőségből cigizéstől..:D
16/L
Egyik barátom nem rég vallotta be,hogy szeret és én nem akartam megbántani..meg nem szóltam le,hogy hagyjál békén,nézz már tükörbe,meg stb.. Megbeszéltük,hogy majd keres,hogyha túl van ezen az egészen,és ilyenek..:)
Szóval lehet,hogy néhány lány(egyre több) csak felszínes,de a többiek nem:)
énis ilyennek estem áldozatul.
A lényeg az, hogy bombanő, de több mint egy éve nincs igy senkije.
Csak azzal vigasztalhatod magad, hogy tudod, hogy valójában MINDEN nőnek kell a szeretet. Ezek is belátják majd magunkak - kb. 30 évesen, amikor mindenkinek körülöttük már pocakja van, meg férje. De nekik majd csak a selejt jut, és akkor jöhet a pánik. Szal, a kiontott könny megbosszúlja magát, ahogy a mondás is tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!