Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszik semmibe a pasik a nők érzéseit? Miért nem törődnek a nők lelkével? Miért nem értékelik, hogy egy lány teljesen odáig van értük?
hát ez jó kérdés.. én lány vagyok de ugy gondolom hogy ez azért fordítva is igaz :S
gyakran csalodnak a fiuk,ezért is ilyenek, máskor meg lehet h nem akarnal az illetőtől semmi komolyat...:( :)
de vannak kivételek!
azért talán nem kéne általánositani. mikor mindent megteszek egy lányért mert szeretem ő meg lefekszik velem és eltünik. akkor mégis miröl beszélünk. én is mondhatom akkor hogy az összes nő ilyen.
én nem vagyok olyan aki semmibe veszi a nők érzéseit, és mit gondolnak rólam???? azt hogy én vagyok a nyálas b'uzi gyerek.
Az összes aki a nőket pacsmagolta az elözö kérdésekben az elmehet a búsba... vegyétek észre ez egy lány akinem mániákus, csupán nem csak testi érzelmekre vágyik nem csupán a testi érintkezésre... igen ha valaki szerelmes néha körbeugrálja a szerelmét... igen ez a szerelem... néha rajtam is kitör... van aki még heti 3 nap találkozást is folytónak vesz.. a poén h ez miatt dob és majd rá 3 hétre azt hallod h az volt a baja h nem mentél el vele bulizni és nem voltél eleget vele--saját tapasztalat nah mindegy eltértem a példáról...
manapság már olyan könnyen meglehet kapni a legtöbb nőt, hogy a férfiak már nem tartják fontosnaka nöi lelket... akit meg érdekelne, az általába kifogja az ien hülye k*rvákat aki csak kihasználja őket, és tütürütüüü szintén egy k*csög f*sz lesz, mert az eredeti nem vált be.. sajnos ez így megy.. és egyre roszabb lesz erre készülj fel... 6 évnyi tapasztalat szól belőlem... elnézést a helyesirási hibákért álmos vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!