Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen pofátlan néhány lány?
amikor barátommal megyünk valahova akkor előfordul elég gyakran hogy 1-2 lány feltűnően megbámulja a barátom, van hogy hosszabb ideig is mintha szemezni akarna vele vagy nem tudom.
közben meg én ott vagyok mellette és mintha nem zavarná őket.
ti ezt még nem tapasztaltátok?
nem tudom de engem zavar mert én sem bámulom a férfiakat feltűnően, főleg akkor nem ha ott van a barátnőjük is.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a plusz. :)
Persze, nem azzal van a gond, hogy jóképűnek tartják, hanem azzal, amilyen módon teszik.
Hogy nem zavartatják magukat előttem, és olyan feltűnően teszik ezt, hogy gyakorlatilag már nekem kell kínosan éreznem magam, amiért ott vagyok.
Barátom nem tudom mit vagy hogy reagál rá mert ilyenkor direkt nem nézem, nehogy azt higgye hogy ellenőrzöm.
De egyszer amikor odatévedt a tekintetem akkor másfelé nézett.
És ilyenkor amikor ránézek a bizonyos lányra akkor sem néz rám de nem is néz el hanem tovább bámulja.
Mintha engem akarna húzni. :D
Ne értsetek félre, én nem kötöm magamhoz betegesen a párom és senkit, úgy vagyok vele, hogy ha valaki menni akar, akkor nem szabad visszatartani, mert annak nincs semmi értelme.
Én csak azt utálom amikor ilyen pofátlan, és rámenős valaki.
Egy lánynál főleg nem tudom ezt megérteni, én sosem voltam az.
Nálam ha látom hogy egy pár együtt utazik, sétálgat, fogják egymás kezét, stb eszembe nem jut elkezdeni bámulni másnak a valakijét mert szerintem illetlenség.
Vagy az ilyen lányok mit remélnek?
Hogy az én szemem láttára elkezd vele flörtölni a barátom?
Komolyan nem értem. :S
Miért rámenősség az ha a csaj ránéz a palidra? Ha ramaszna akkor lenne rámenős.
Bocs de gyerekes vagy...
Bocs de te meg értetlen.
Nem csak szimplán ránéz hanem hosszan bámulja, és nem tudom kifejezni pontosan, de olyan kihívó, fixírozó tekintettel néz.
Egyértelműen úgy stíröli hogy a barátom észrevegye.
Nem hinném, hogy 23 évesen olyan szinten gyerekes lennék, hogy ha csak ránéznek, akkor már nem tudnék rajta túllépni.
Egyébként 51%-os, férfi vagy?
Mert van egy olyan érzésem.
Akkor viszont nem is nagyon várhatom el, hogy úgy megértsd ezt a helyzetet, mint nőtársaim. :)
Te megnézed amúgy a pasikat? Biztos rajuk nézel...
Tudom hogy érted mert velem is van olyan h egy csaj végig bámul mig elmegyünk egymás mellett. Én igazából le.arom, nem jelent semmit.
Ez a próbálkozás az 51%al nagyon gyenge volt...
Nagyon gyenge volt?:D
Miért, mégis rájöttem, hogy férfi vagy, a többi nem fontos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!