Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van néhány lány fenekén stoplámpa? A pasik nagyon gáznak találják?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 21:06
1/22 anonim válasza:
Stoplámpa??? Most én ittam sokat vagy te? :D
2/22 A kérdező kommentje:
Ez halál komoly :D:D Biztos van, aki már hallott róla.
2010. máj. 27. 21:08
3/22 anonim válasza:
én csak behajtani tilos táblát láttam még a lányok fenekén...
4/22 anonim válasza:
De most én tényleg ennyire hülye vagy, mert még senki seggén nem láttam táblát és minden ismeretem szerint az én seggemet sem díszíti semmiféle tábla?
5/22 A kérdező kommentje:
A napokban hallottam valakitől, nem hülyéskedek :D
2010. máj. 27. 21:11
7/22 anonim válasza:
De basszus hogy érted ezt??? Olyan a nadrágja? Mármint van rá ilyen minta vasalva?
8/22 anonim válasza:
Tehát féklámpa? Hát ha hirtelen megállnak és elbambulok mögöttük a koffereikben, ne koccanjak nekik az álló dákóval.
9/22 anonim válasza:
ez most az lenne mikor sokat ülünk és bepirosodik?:D
10/22 anonim válasza:
De ha sokat ülünk sem pucér seggel rohangálunk, hogy ország világ lássa :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!