Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen pofátlan néhány lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen pofátlan néhány lány?

Figyelt kérdés

amikor barátommal megyünk valahova akkor előfordul elég gyakran hogy 1-2 lány feltűnően megbámulja a barátom, van hogy hosszabb ideig is mintha szemezni akarna vele vagy nem tudom.

közben meg én ott vagyok mellette és mintha nem zavarná őket.

ti ezt még nem tapasztaltátok?

nem tudom de engem zavar mert én sem bámulom a férfiakat feltűnően, főleg akkor nem ha ott van a barátnőjük is.

2012. dec. 7. 06:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Majd akkor legyen gondod ha lesz gond ha ramaszik valaki a pasidra. Addig csak tulragozod.
2012. dec. 7. 07:49
 12/34 A kérdező kommentje:

Rájuk nézek, igen, de nem kezdem el feltűnően bámulni, főleg nem a barátnője jelenlétében. :D

A probléma ezzel csak itt van, hogy FELTŰNŐEN.

Na mindegy, téged erről úgysem lehet meggyőzni, de nem is szeretnélek, mindenki úgy vélekedik, ahogy szeretne.

Van, aki biztos volt már ilyen helyzetben, és szintén így gondolkodik, mint én, kíváncsi lennék a véleményére, hátha fog írni. :)

2012. dec. 7. 07:50
 13/34 anonim ***** válasza:

Lehet kiváncsi volt arra h ő bejön-e a pasidnak, és visszanéz-e.

Semmi nem történt. Én az ilyen bamulos csajokat letojom mert ha meg megkérdezném h bejövök-e neki h ezért néz, akkor sem válaszolna és húzna el.

Ezek a nők olyan piti dolgokból csinálnak nagy dolgot...

2012. dec. 7. 07:54
 14/34 anonim ***** válasza:
Meg ha a pasid nézne a csajokat de igy...
2012. dec. 7. 07:55
 15/34 A kérdező kommentje:

De miért kíváncsi rá, hogy bejön-e a barátomnak, amikor úgysem lesz köztük semmi? :D

Igen,tény, a nők komplikáltabban gondolkodnak, mint a férfiak, de hát ez mindig is így volt. :)

2012. dec. 7. 07:56
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Undorító.

Egyszer egy bevásárlóközpontban voltam a párommal és a pénztáros csaj flrörtölt a pasimmal, úgy, hogy fogta a kezem és ölelt... Nem tudom mit éreznek ezek olyankor. Szerencsére a pasim nem volt benne a csaj játékában, úgyhogy lesz.rtam.

Tegyél te is így a többi nő, aki meg ki akar kezdeni a pasiddal erőlködjön csak...

2012. dec. 7. 08:49
 17/34 A kérdező kommentje:
Igen, nálunk is volt ugyanilyen helyzet, amikor a pénztáros kezdett el vele bájcsevegni. Ez az egész nevetséges, de akkor Te is meg vagy áldva. :S :D
2012. dec. 7. 08:58
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem a helyzetet én is megtapasztaltam ezt mindkét oldalról :D

Én lány vagyok , mikor engem nagyon feltűnően bámulnak akkor párom mindig megölel és viccesen közli fennhangon hogy enyém :D

És ezen mindketten jót röhögünk és megyünk tovább :)

Javaslom nektek is ugyanezt :D

2012. dec. 7. 09:10
 19/34 anonim ***** válasza:
74%

Próbáld meg elkapni a csaj pillantását...emegfelelően ránézel vagy éppen a képébe vigyorogsz és megunja hidd el :D

Eddig mindig bejött :)

23/N

2012. dec. 7. 09:40
 20/34 anonim ***** válasza:
18%

Bocsi,de szerintem is elég gyerekes vagy,nem tudom miért kellett leszólnod az egyik válaszolót,szerintem igaza volt!

Egyértelműen nem tetszik ez neked,lehat arról van szó,hogy van egy kis önbizalomhiányod.

HA a párodat nem érdekli,akkor te miért csinálsz ekkora ügyet ebből,vagy félsz,hogy a párod kapható lenne valamire?

Ha ismerem a páromat,és tudom hogy engem szeret,akkor én lesz.rnám,hogy ki nézi.

2012. dec. 7. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!