Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen pofátlan néhány lány?
amikor barátommal megyünk valahova akkor előfordul elég gyakran hogy 1-2 lány feltűnően megbámulja a barátom, van hogy hosszabb ideig is mintha szemezni akarna vele vagy nem tudom.
közben meg én ott vagyok mellette és mintha nem zavarná őket.
ti ezt még nem tapasztaltátok?
nem tudom de engem zavar mert én sem bámulom a férfiakat feltűnően, főleg akkor nem ha ott van a barátnőjük is.
Most őszintén!
Ha minden egyes alkalomkor szóvá teszed neki,hogy "nézd már megbámulnak a csajok,ez engem idegesít!",akkor szerintem egy idő után már elkezdené rendesen unni,de szerintem mindenki,mert tenni ez ellen nem tud!
Vagy nem értem....húzzon zacskót a fejére?
Persze, én ezt értem, hogy ő egyáltalán nem hibás.
Nem említem meg a továbbiakban sem, mert úgysem lenne értelme.
Köszi a választ!
Idegesíteni valószínű amúgy,hogy engem is kicsit idegesítene,
de hidd el,vannak olyan lányok is,akik gátlástalanok,és lesz@rják,hogy ott vagy vele,simán kikezdenének vele,úgy is,hogy tudják hogy van barátnője.Vannak olyan lányok,akiket direkt az tüzel fel,hogy elszedik más pasiját.
Az ilyenektől nekem is hányingerem van!
Nekem is, mert nem is értem, hogy lehet valaki ilyen, én sem vagyok.:S
Nekem tabu másnak a barátja.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!