Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen pofátlan néhány lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen pofátlan néhány lány?

Figyelt kérdés

amikor barátommal megyünk valahova akkor előfordul elég gyakran hogy 1-2 lány feltűnően megbámulja a barátom, van hogy hosszabb ideig is mintha szemezni akarna vele vagy nem tudom.

közben meg én ott vagyok mellette és mintha nem zavarná őket.

ti ezt még nem tapasztaltátok?

nem tudom de engem zavar mert én sem bámulom a férfiakat feltűnően, főleg akkor nem ha ott van a barátnőjük is.

2012. dec. 7. 06:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Csajok de jó h csak ennyi problematok van... Megette a nezessel a pasid? Nem! Komolyan ez olyan mintha arról lenne szó h ez az én jatekom, ez az én tárgyam... Nojjetek mar fel! A pasitokat nem kell kisajátítani, és amúgy is akármikor szakithattok...
2012. dec. 7. 09:50
 22/34 anonim ***** válasza:
ln is nő vagyok,de ha megnézik,megnézik....én örülök neki,hogy szerencsésnek mondhatom magam,amiért velem van,és volt hogy visszabámultam az egyik csajra,aki őt nézte,majd elmosolyogtam magam,ezt gondolva "na igen!jó pasi,de foglalt édes!"
2012. dec. 7. 09:53
 23/34 anonim ***** válasza:

Nem csak a megbámulásról volt szó...

A flörtről is. Szerintem, az azért nincs helyén.

Ha csak nézi a csaj más lányok pasiját, tegye. Én még büszke is vagyok olyankor a páromra. De azért ne flörtöljön vele, mert elég gerinctelen dolog, főleg miközben ott fogja a kezét a barátnőjének..

2012. dec. 7. 12:10
 24/34 A kérdező kommentje:

Nem leszóltam az egyik válaszolót, de ezekszerint nem egyezik a véleményünk.

És itt nem a kisajátításról, meg az önbizalomhiányról van szó, mert fordított eset is elő szokott fordulni, de én úgy vettem észre, hogy az ilyen lányok ezt sokkal feltűnőbben teszik.

2012. dec. 7. 14:50
 25/34 A kérdező kommentje:

Amúgyis akármikor szakíthatunk?

Szerintem ha mindenki így gondolkozna, mint te, semmi értelme nem lenne a kapcsolatoknak, mert mindenki így állna hozzá, hogy úgyis szakíthatunk bármikor.

2012. dec. 7. 14:51
 26/34 A kérdező kommentje:

Meg azt nem értem, hogy nem érzik szánalmasnak azt, hogy nekik "kell" bámulni mások barátját, és nem őket nézik meg az emberek?

Vagy ezzel akarják kierőszakolni a figyelmet?

2012. dec. 7. 14:55
 27/34 anonim ***** válasza:

szerintem felesleges ezen agyalnod,ha nem érzi cikinek,hogy ő bámulja a pasit,nem fordítva....akkor had bámulja

nem mehetsz oda,és szurkálhatod ki a szemét annak a lánynak,aki nézi a pasidat,max lenézően ránézel,ilyen "na mit lesel?"arc kifejezéssel,ha annyira idegesít,és akkor szerintem lehet észbe kap.

2012. dec. 7. 15:52
 28/34 A kérdező kommentje:

lányok válaszára lennék kíváncsi, hogy szerintetek ilyen helyzetben mi a helyes?

Ha úgy teszünk a barátunk előtt, mintha nem vennénk észre?

mert én ezt szoktam csinálni csak nem tudom, hogy ez így helyes-e.

2012. dec. 7. 16:28
 29/34 anonim ***** válasza:
igen,az helyes,ha a barátod előtt,elkezdesz belőle ügyet csinálni,lehet veszekedés lesz a vége,mert ő nem tehet róla,hogy ki vannak éhezve rá a kis fruskák....biztos nem jutott nekik kolbászföld
2012. dec. 7. 16:32
 30/34 A kérdező kommentje:
akkor továbbra is tegyek úgy, mintha nem venném észre, ugye?
2012. dec. 7. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!