Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti kiborulnátok/szakítaná...

Nők, ti kiborulnátok/szakítanátok a férjetekkel/párotokkal, hogyha ő időnként (havonta-néhány havonta) egész testéről eltávolítja (borotvával például) a szőrt?

Figyelt kérdés

Komolyabb kapcsolatban levő emberektől szeretném kérdezni. Azért is írtam ebbe a csoportba.

Azt vettem észre, hogy ez nagyon megosztja az embereket. Főleg a nők háborodnak fel ezen a témán és ők teljes mértékben ellenzik ezt. Én nem teljesen értem, hogy egy férfi mitől lesz kevésbé férfi, ha nincs szőr mondjuk a lábán, amíg aztán visszanő. Főleg, hogy nem a kinézett miatt van a szőrtelenítés, hanem sport miatt kényelmi okokból.

Tehát konkrétan az a kérdésem, hogy a nőket zavarja-e vagy szakítanának a párjukkal, ha az a teljes testéről, lábáról is, időnként leborotválja a szőrt.

2014. márc. 12. 01:46
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem a szőrtelenítés huszadrangú kérdés egy párkapcsolatban. Ott nem a külső vagy a szőr számít, hanem az ember összességében. Válóok nyilván nem lenne.

Ettől függetlenül nem lennék elragadtatva tőle, mert jobban tetszik, ha egy férfi szőrös :)

2014. márc. 12. 22:33
 32/46 anonim válasza:
szakitani, elvalni nem, de zavarna a dolog. egy ferfi akkor ferfias, ha meghagyja a szoret. de az biztos, hogy olyan nem jutna el addig, hogy a ferjem legyen, vagy hogy hosszutavon a parom, aki szorteleniti a labat vagy a hezet.
2014. márc. 20. 10:58
 33/46 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, de valószínűleg jót nevetnék rajta, aztán megszoknám. Szeretem, nem ilyen apróságokon múlik a kapcsolatunk.
2014. márc. 27. 18:40
 34/46 anonim ***** válasza:
73%

a hónalja és a nemi szervek környéke, mellkas abszolút nem zavarna, de pl. a szőrtelen lábnál pislognék.

33/N, 5 éve házas

2014. márc. 30. 08:55
 35/46 anonim ***** válasza:
90%

En ferfi vagyok. A sima ferfi bort elkepzelhetetlennek tartom. En is karban tartom, es akar 2 centisre, intim teruleten pedig nullassal leborotvalom. De akkor is borostas marad. Penge vagy gyanta, elkepzelni sem tudom.

Es ha a parom mindenhol szortelenitene magat, akkor nem lenne a parom. Egeszen egyszeruen kiabranditonak tartom ha egy non nincs szor. Pl kar, has, hat, nyak, sot olyat is lattam mar, h a biztonsag kedveert az arcan!! is atmegy borotvaval. Na egy ilyet meg sem piszkalnek.

A punciszort eloszeretettel szedik le ma a lanyok, igy ez ellen nem sokat lehet tenni, de a paromtol elvarom h semmikepp se legyen csupasz ott.

2014. márc. 30. 11:22
 36/46 anonim ***** válasza:

Mikor még párkapcsolatban voltam, a párom néha a hónaljáról szedte le a szőrt. Abszolút nem zavart, sőt kellemes volt, szerettem ott simogatni :)

A teljes test már kicsit más, engem pl. nagyon taszít az, ha egy férfinak az izmos vádlija fényesre van borotválva. Ez persze nem azt jelenti, hogy legyen olyan mint egy ősember, de pl. a vörös szőrért meg tudok őrülni :) De ha tényleg csak max. havonta csinálja, akkor bőven kibírható! Ettől nem lesz kevésbé férfi!

2014. ápr. 12. 10:57
 37/46 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem az én borotvámat használja, nem érdekelne. :)
2014. ápr. 12. 13:59
 38/46 anonim ***** válasza:
69%

Nohát szóval.... Aki ezért egy komoly kapcsolatot eldobna, na arról is megvan a véleményem...

Az én férjem az intim helyekről távolítja el a szőrt, plusz a hónaljáról. Mellkasa nem szőrös, a lába igen, de onnan nem. Nekem így tökéletesen megfelel. Ha a lábáról is leszedné, az nekem már sok lenne, de egyértelműen szó sem lehetne ilyen miatt válásról, nem is értem, hogy merül fel ilyen valakiben....

2014. aug. 21. 12:12
 39/46 anonim ***** válasza:
21%

Az én párom mindenhol szőrtelenít kivéve a lábát. Anno még én vettem rá, de azóta már teljesen magának csinálja. Azt mondta már kifejezetten zavarja, ha van valahol.

Én férfit akarok magam mellé nem majmot és a férfiasságot nem szőrben mérem.

2014. aug. 21. 13:30
 40/46 anonim ***** válasza:
36%

Amelyik nő szakít egy sportolóval, mert praktikai okokból borotválja a testét, az nem is érdemel meg egy párkapcsolatot.

Engem nem zavarna akkor se, ha csak kozmetikai okokból szőrtelenít, ugyanolyan, mint az arcot borotválni: szőrrel is, nélküle is elfogadható.

2014. aug. 21. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!