Elengednétek egész nyárra egy 7 évest az apjáékkal?
Én csak abban az esetben engedném el, ha megoldott lenne, hogy a gyerek bármikor azonnal (1 napon belül) haza tudjon jönni, ha szeretne, mert nem pl. hiányzik neki a megszokott környezet. A 7 éves még kicsi, nyilván gyereke válogatja, de szerintem még a nagyobbak is hazavágynak.
2014. ápr. 24. 10:31
"És amikor sírdogál te miért ne tudnál érte menni? Menjen ha jól érzi magát akkor örülők ha nem akkor meg haza jöhet."
:DD ez olyan cuki, hogy vannak, akik azt gondolják, hogy a messzi az 200km :D
2014. ápr. 24. 10:31
23/91 A kérdező kommentje:
Nem akartam konkrét lenni, nem szeretném ha valaki a kérdésre ismerne. De mindegy. Ausztráliába mennek. Tudom azt is hogy nagy kaland, én is voltam már egy hónapot régen, és ez valóban kevés idõ volt mindenre és pihenésre.
Utolsó valamikor egyszer hazajön. Most egy hónappal előbb vagy később teszi meg azt az utat ugyan annyi marad.
2014. ápr. 24. 10:33
16: mert a repjegyet MOST kell intezni, nem az utolso pillanatban amikor dragabb, na meg ha anyuka nem engedi a gyereket, apuka is maskepp tervez,pl maguknak lefoglal egy utat.
2014. ápr. 24. 10:33
Ausztraliaba? Akkor nem kerdes!! Vigyek es erezze jol magat! Mikor lesz lehetosege meg egyszer odamenni? Hetevesen is sok elmenyben lesz resze!
Az iskolaval megbeszelnem, hogy miert kesik a gyerek. Ez azert elfogadhato indok. Szoval menjen csak a gyerek :)
2014. ápr. 24. 10:35
27/91 A kérdező kommentje:
Én azt sem bàntam volna ha hamarabb szólnak... de azt mondják nem vol biztos.
Kedves kérdező ugye ne4m az alapján fogsz dönteni, hogy összeszámolod az itteni válaszokat tartalmuk szerint, mint valami szavazatokat. Te annál sokkal okosabb vagy!
2014. ápr. 24. 10:37
29/91 A kérdező kommentje:
Iskolával tudom, hogy meg lehet beszélni.
barátomék lánya 1-1,5 honapra szokott Japánba menni a nagyszülökhöz, öt "felteszik" Bécsben a repülöre Tokioban meg a nagyszülök "leveszik". 4 éves kora ota igy jár ki egyedül, minden évben, most 9 éves a kislány.
valami hasonlo opcioval engedném el a gyerekemet, 1 max. 1,5 honapra. de 2,5 nagyon sok..
2014. ápr. 24. 10:37
Kapcsolódó kérdések: