Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek egész nyárra egy...

Elengednétek egész nyárra egy 7 évest az apjáékkal?

Figyelt kérdés
Elvált vagyok, az exférjemmel van egy 7 éves közös gyermekünk. Nyárra elvinnék nyaralni a barátnöjével. Én soknak tartom. Haza se tudják hozni, mert messze mennek

2014. ápr. 24. 09:59
 71/91 anonim ***** válasza:
49%
Én elengedném, ha akarna menni de a párommalis beszélnék, ha valami közbejönne mi lenne. Viszont egyedül utazni nem engedném ilyen korú gyereket.
2014. ápr. 24. 12:07
 72/91 anonim ***** válasza:
59%
Egész nyárra nem, mert hiányozna a gyerekem. Az pedig kizárt, hogy az iskolakezdesrol le maradjon.
2014. ápr. 24. 12:14
 73/91 anonim ***** válasza:
36%

Ő az apja,ugyanannyi joga van hozzá, mint neked! 7 éves gyerek pedig tudja,mit akar, az ő döntése a mérvadó!

(Nem olvastam a komikat)

2014. ápr. 24. 12:17
 74/91 anonim válasza:
9%
Most már azt mondom, hogy kamu a kérdés, kérdező unatkozik!
2014. ápr. 24. 12:22
 75/91 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem értem, de mindegy.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

2014. ápr. 24. 12:59
 76/91 anonim ***** válasza:
5%
A döntésedhez azért az sem egy utolsó szempont, hogy a legtöbb gyerek imádja a nyarat, márpedig Ausztráliában - kivéve a trópusi északi részét a július, augusztus tél, bár jóval enyhébb mint az itteni.
2014. ápr. 24. 13:07
 77/91 anonim ***** válasza:
38%

Beleolvastam a válaszokba, valószínűsítem, hogy a válszolók zömének nincs gyereke és annyira buta válaszokat adnak, ami elképesztő. Persze, egy 7 éves el tudja dönteni mit szeretne és mi a leghelyesebb valamint, hogy fogja bírni, te meg élvezd csak hogy nincs veled, megáll az eszem.

Kedves kérdező!

Itt most nemcsak arról van szó, hogy neked sok lenne ami természetes. A gyereknek is sok lenne külön, az utazási élménye nem lenne arányban azzal, mennyire hiányoznál neki egy idő után. Ezt még sem Ausztrália sem a világűr nem tudja pótolni. A magam részéről nyáron 2 hetet van az apjánál a lányom, pedig imádják egymást de a második héten már nagyon kivan, egyszerűen sok neki. Több hónapra pedig kizárt dolog, hogy elengedjem. Nem önzőségből, hanem mert nem lenne jó senkinek, a gyereknek a legkevésbé. És igenis elvárnám, hogy ne a gyerek alkalmazkodjon az utazáshoz, hanem az exedék alakítsák úgy a programot hogy pl az iskola ne essen bele. (ezt pláne nem tudom, hogy képzelték?)

Összegezve, nem nem engedném el.

2014. ápr. 24. 14:53
 78/91 anonim ***** válasza:
79%
77-es mi "buták" köszönjük a válaszodat, mindig jó egy "okos" ember véleményét látni. Mondom egy okosét!
2014. ápr. 24. 15:08
 79/91 anonim ***** válasza:

Nekem még kicsik a gyerekeim ehhez, összesen annyi évesek mint a tiéd:

Egyik felem már kész csomaggal számolná a napokat és alig várnám, hogy menjenek, és érezzék jól magukat, és lássanak világot.

Másik felem meg most betonozná őket a szobájukba, hogy innen olyan hosszú időre el nem mennek...

Nehéz döntés, nagy dilemma, nem tudnék dönteni, hogy mi a jó. 2,5hónap igazából nekem lenne sok(egy hét alvást leszámítva:)) a csemeték szerintem haza nem akarnának jönni.

2014. ápr. 24. 15:17
 80/91 anonim ***** válasza:
0%
Jaj első hétről maradna le, komolyan úgy csináltok mintha első hetek nem könnyosztások, rendezgetésekről szólna egy másodikos kisdiáknak. Mintha abban az egy hétben tanulnának is valamit.
2014. ápr. 24. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!