Elengednétek egész nyárra egy 7 évest az apjáékkal?
Ő az apja,ugyanannyi joga van hozzá, mint neked! 7 éves gyerek pedig tudja,mit akar, az ő döntése a mérvadó!
(Nem olvastam a komikat)
Utolsó: nem értem, de mindegy.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Beleolvastam a válaszokba, valószínűsítem, hogy a válszolók zömének nincs gyereke és annyira buta válaszokat adnak, ami elképesztő. Persze, egy 7 éves el tudja dönteni mit szeretne és mi a leghelyesebb valamint, hogy fogja bírni, te meg élvezd csak hogy nincs veled, megáll az eszem.
Kedves kérdező!
Itt most nemcsak arról van szó, hogy neked sok lenne ami természetes. A gyereknek is sok lenne külön, az utazási élménye nem lenne arányban azzal, mennyire hiányoznál neki egy idő után. Ezt még sem Ausztrália sem a világűr nem tudja pótolni. A magam részéről nyáron 2 hetet van az apjánál a lányom, pedig imádják egymást de a második héten már nagyon kivan, egyszerűen sok neki. Több hónapra pedig kizárt dolog, hogy elengedjem. Nem önzőségből, hanem mert nem lenne jó senkinek, a gyereknek a legkevésbé. És igenis elvárnám, hogy ne a gyerek alkalmazkodjon az utazáshoz, hanem az exedék alakítsák úgy a programot hogy pl az iskola ne essen bele. (ezt pláne nem tudom, hogy képzelték?)
Összegezve, nem nem engedném el.
Nekem még kicsik a gyerekeim ehhez, összesen annyi évesek mint a tiéd:
Egyik felem már kész csomaggal számolná a napokat és alig várnám, hogy menjenek, és érezzék jól magukat, és lássanak világot.
Másik felem meg most betonozná őket a szobájukba, hogy innen olyan hosszú időre el nem mennek...
Nehéz döntés, nagy dilemma, nem tudnék dönteni, hogy mi a jó. 2,5hónap igazából nekem lenne sok(egy hét alvást leszámítva:)) a csemeték szerintem haza nem akarnának jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!