Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek egész nyárra egy...

Elengednétek egész nyárra egy 7 évest az apjáékkal?

Figyelt kérdés
Elvált vagyok, az exférjemmel van egy 7 éves közös gyermekünk. Nyárra elvinnék nyaralni a barátnöjével. Én soknak tartom. Haza se tudják hozni, mert messze mennek

2014. ápr. 24. 09:59
 41/91 anonim ***** válasza:
62%
38-as egy ősanya!
2014. ápr. 24. 10:51
 42/91 anonim ***** válasza:
83%

Tök jó ötlet, amit a 37-es írt! Így nem lehet kifogás, hogy előbb nem tudják hazahozni.

Szerintem beszéld meg a gyerekkel, hogy ő egyáltalán mit szeretne. Ha szeretne menni, én nem biztos, hogy vissza tudnám tartani. De meg lehet beszélni, hogy nem 2,5 hónapig lesz ott, hanem 1 vagy másfél hónapot.

Így nem marad ki a kalandból sem, de veled is lesz ideje lenni.

És lehet, hogy apuka és barátnő is örülne, ha lesz egy kis idejük kettesben is a nyaralás alatt.

2014. ápr. 24. 10:53
 43/91 anonim ***** válasza:
53%
Na de sokan itt alapból el vagytok tévedve. Apának mivel nem tud a 2 hetes láthatással élni, a fél nyár jár, az nem választás kérdése az anya részéről. Az anya max a másik fél időről dönthet.
2014. ápr. 24. 10:55
 44/91 anonim ***** válasza:

tudjátok mi a furcsa, hogy néha-néha felkerülnek ide olyan kérdések is, hogy nagymamának, apukának a gyereket "oda lehet e adni" akárcsak 2 hétre is..sokszor leirják, messzi laknak 100km-re..és hát 2 hét..bla bla.

tömkelegével jönnek a válaszok, hogy igen, tényleg messzi van, ráadásul 2 hét..sokan csak 14 évesen engedik a gyereket elöször buszozni, vagy 10 évesen engedik el 2 hétre a nagymamához, akkoris napi 5ször telefonálnak..

mostmeg mindenki azt irja, 2,5 honap elrepül!

nem repül el 2,5 honap csak ugy, pláne egy 7 évesnek..

2014. ápr. 24. 10:55
 45/91 anonim ***** válasza:
72%
Az örök megoldás. Nagyon bonyolult, tudom! Leültök és megbeszélitek egymással. Na milyen vagyok?
2014. ápr. 24. 10:56
 46/91 anonim ***** válasza:
88%

" a fél nyár jár"

de a fél nyár nem 2,5 honap :)))

2014. ápr. 24. 10:56
 47/91 anonim ***** válasza:
64%
Még annyit, annyiból, hogy kiírtad az Ausztrália szót, senki nem fog a kérdésedre ismerni. Én elküldeném, hacsak (te ismered az apját) nem arról van szó, hogy az apja egy léha életet élő, iszogatós, néha drogozgatós, kártyázós, az éjszakákat mulatóban töltő, italozós, majd lesz ahogy lesz, ahogy esik úgy puffan típusú ember. Ha nem ilyen, én nem lennék önző, ha már én nem járhatom a világot, ő hadd tegye. Ilyen alkalma gyanítom úgyse lesz mégegy(laza 1-2 millió el fog menni az útra, annyi meg nagyon kevés embernek van csak dorbézolásra).
2014. ápr. 24. 10:59
 48/91 A kérdező kommentje:
43as nem értelek. Természetesen engedem hozzá hétköznap is. Jár vagy nem jár a nyár fele, nyilván engm kérdezett azért gondolkodok.
 49/91 anonim ***** válasza:
53%
De valaki azt írta, hogy max egy hónapra, az meg alapból nem döntés kérdése az az apa ideje.
 50/91 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem is rossz anyós leszel kérdező!
2014. ápr. 24. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!