Miért érzem magam rosszul emiatt?
" tényleg alig van idő egymásra"
Mit csináltok hétvégén, amikor a férjed nem dolgozik?
Szóval mit csináltok a hétvégén? Ott volt a szombat és a vasárnap is. Te pedig itt zokogsz, mert egyedül hagytak.
Mint valami óvodást.
Tényleg menj el pszichológushoz.
Igez, hogy a fiad 1 éves még csak..de mi pesz, ha kirepülne a családból?
Majd jön az, hogy kiutálod a menyedet, emrt eliszi a fiad szeretetét..stb..
Bocs, hgy ennyire előre tekintettem...de ez ugrott be..
Nem bantásból, de ha egy ilyen nap ennyire megviselt, akkor tenyleg komoly segítségre volna szülséged
kedves kérdező !
én átérzem mi a probléma. tényleg
Alkoholista az apám gyerekkoromban szegények voltunk anyukám folyton dolgozott, apám a kocsmában, és ehhhez még
született egy Autista öcsém is, tehát rám semmi figyelem nem jutott
18 évesen elköltöztem otthonról ,és hasonló tünetek kezdtek jelentkezni rajtam mint rajtad mikor párkapcsolatban voltam
valakivel. Sírtam mikor egyedül maradtam, nem tudtam aludni, és kényszeresen vágytam a szeretetre.
Azonban segíteni nem tudok sajnos neked, számomra az hozta el a megoldást ,hogy megtaláltam a mostani párom aki túljutott
azon a gondolaton ,hogy ez egy "hiszti" , és komolyan végighallgatott és próbált megérteni és segíteni nekem.
Néha nem aludt szegény mert az éjszaka közepén kezdtem el sírni.
Miután mindent elmeséltem őszintén, és ő is figylelembe vette ,hogy nekem ilyen problémám van, szép lassan
elkezdtett elmúlni ez a dolog.
Most már jól elvagyok egyedül, biztonságban érzem magam
régi énem most már távolinak tűnik.
Talán egy őszinte beszélgetés segít, de ez egy hosszú folyamat (nekem több hónap volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!