Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magam rosszul emiatt?

Miért érzem magam rosszul emiatt?

Figyelt kérdés
párom és a fiunk elment locsolkodni.nagyon rosszul érzem magam hogy én itthon vagyok egyedül.alig vagyunk együtt,és még ilyenkor is elmennek.nem azt mondom hogy a családot ne locsolják,de a 10.ismerőst nem értem miért kell.egyszerűen nem birom abbahagyni a sírást mióta elmentek.nagyon rosszul esik hogy nincs velem és nem együtt csinálunk programot inkább.normális ez az érzés?
2014. ápr. 21. 11:11
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
90%

" tényleg alig van idő egymásra"

Mit csináltok hétvégén, amikor a férjed nem dolgozik?

2014. ápr. 21. 13:57
 42/50 anonim ***** válasza:
94%
Azért hülyéznek le, mert tényleg az érthetetlenségig abnormális a viselkedésed. Mindenképp menj orvoshoz, mert ha ez átcsúszik a mindennapokba (márpedig így lesz, ha még most nincs), te fogod tönkretenni a családodat. Nem normális a reakciód, és itt nem arról van szó, hogy egyedül vagy pár órát. Beteg vagy, ezt kezelni kell, mert baj lesz.
2014. ápr. 21. 14:25
 43/50 anonim ***** válasza:
0%
Nem veled van a baj, hanem azzal, aki tudja hogy rosszulesik neked ha egyedül hagy, mégis elmegy locsolkodni.
2014. ápr. 21. 17:27
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: tán 0-24-es felügyeletet kéne tartani egy felnőtt nő mellett, csak mert ő nem szeret egyedül lenni? Na ne nevettes.
2014. ápr. 21. 17:30
 45/50 A kérdező kommentje:
voltam már orvosnál,ennek nincs köze a szülés utáni depihez.nem kell felügyelet sem.. nem tudjátok milyen ez..
2014. ápr. 21. 18:39
 46/50 anonim ***** válasza:

Szóval mit csináltok a hétvégén? Ott volt a szombat és a vasárnap is. Te pedig itt zokogsz, mert egyedül hagytak.

Mint valami óvodást.

Tényleg menj el pszichológushoz.

2014. ápr. 21. 20:27
 47/50 anonim ***** válasza:
Akkor most mit is kérdeztél? Minden javaslatra vagy megsértődsz, vagy személyeskedsz, vagy nyavalyogsz.
2014. ápr. 21. 21:48
 48/50 anonim ***** válasza:

Igez, hogy a fiad 1 éves még csak..de mi pesz, ha kirepülne a családból?

Majd jön az, hogy kiutálod a menyedet, emrt eliszi a fiad szeretetét..stb..

Bocs, hgy ennyire előre tekintettem...de ez ugrott be..

Nem bantásból, de ha egy ilyen nap ennyire megviselt, akkor tenyleg komoly segítségre volna szülséged

2014. ápr. 21. 22:30
 49/50 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy!
2014. ápr. 22. 12:51
 50/50 anonim ***** válasza:

kedves kérdező !

én átérzem mi a probléma. tényleg

Alkoholista az apám gyerekkoromban szegények voltunk anyukám folyton dolgozott, apám a kocsmában, és ehhhez még

született egy Autista öcsém is, tehát rám semmi figyelem nem jutott

18 évesen elköltöztem otthonról ,és hasonló tünetek kezdtek jelentkezni rajtam mint rajtad mikor párkapcsolatban voltam

valakivel. Sírtam mikor egyedül maradtam, nem tudtam aludni, és kényszeresen vágytam a szeretetre.

Azonban segíteni nem tudok sajnos neked, számomra az hozta el a megoldást ,hogy megtaláltam a mostani párom aki túljutott

azon a gondolaton ,hogy ez egy "hiszti" , és komolyan végighallgatott és próbált megérteni és segíteni nekem.

Néha nem aludt szegény mert az éjszaka közepén kezdtem el sírni.

Miután mindent elmeséltem őszintén, és ő is figylelembe vette ,hogy nekem ilyen problémám van, szép lassan

elkezdtett elmúlni ez a dolog.

Most már jól elvagyok egyedül, biztonságban érzem magam

régi énem most már távolinak tűnik.

Talán egy őszinte beszélgetés segít, de ez egy hosszú folyamat (nekem több hónap volt)

2014. ápr. 22. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!