Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magam rosszul emiatt?

Miért érzem magam rosszul emiatt?

Figyelt kérdés
párom és a fiunk elment locsolkodni.nagyon rosszul érzem magam hogy én itthon vagyok egyedül.alig vagyunk együtt,és még ilyenkor is elmennek.nem azt mondom hogy a családot ne locsolják,de a 10.ismerőst nem értem miért kell.egyszerűen nem birom abbahagyni a sírást mióta elmentek.nagyon rosszul esik hogy nincs velem és nem együtt csinálunk programot inkább.normális ez az érzés?
2014. ápr. 21. 11:11
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
88%
Te nem vagy normális... Ez férfiprogram, mit kell jajongani, hogy nem vagytok együtt, ha igy is alig vagytok...
2014. ápr. 21. 11:13
 2/50 anonim ***** válasza:
100%

:-S

Délutánra hazaérnek utána még lehet közös program, nem?

2014. ápr. 21. 11:14
 3/50 anonim ***** válasza:
79%

szerintem normális, hogy a családoddal akarsz lenni inkább, és ilyenkor a nők nem nagyon tudnak mit csinálni, mint otthon maradni, passzív szerepben.

De nem tudom, nem hisztiztél-e, és nem teremtettél-e olyan légkört, amiből valóban jobb elmenni, és a 10. ismerőst is meglocsolni.

Meg csak 1 ilyen nap van az évben, és a gyereknek is élmény lehet. Szerintem érdemes kompromisszumosan felosztani a napot: fél nap locsolás, fél nap kirándulás.

Jövőre pedig már előre tervezd meg: fogadj te is locsolókat, vagy menj át egy barátnődhöz/rokonokhoz és fogadjátok közösen a locsolókat.

2014. ápr. 21. 11:15
 4/50 anonim ***** válasza:
72%
Ne haragudj, de valami probléma van veled ezek alapján, amit leírtál.
2014. ápr. 21. 11:16
 5/50 A kérdező kommentje:
inkább magamba folytom az érzéseimet,mintsem olyan légkört teremtsek ami nem jó senkinek.csak hiányzik.azért van velem baj,mert a családdal akarok lenni?
2014. ápr. 21. 11:19
 6/50 anonim ***** válasza:
96%

tehát az van, hogy az jó, ha nem hisztizel, ugyanakkor kinyithatod a szád és nyugodt hangnemben viszont elmondhatod, hogy mit szeretnél, megbeszélhetitek, és kitalálhattok valami megegyezést.

a férjed nem gondolatolvasó, és neki sem jó, ha szenvedsz, közben azt sem tudja, miért.

2014. ápr. 21. 11:21
 7/50 Jégtánc ***** válasza:
100%
Azzal nincs baj,azzal van baj hogy nem tudsz nélkülük lenni.Miért nem használod ki az alkalmat és pihensz? Vagy olvass,kényelmesen fürödj meg.
2014. ápr. 21. 11:23
 8/50 anonim ***** válasza:
83%

Amíg nincsenek otthon, addig elő lehetne készülni a gyerek húsvétjára - eldugni a csokikat/ajándékokat, hogy ha hazaér, megkereshesse. Ha már megajándékoztátok őt reggel, hát az a ti bajotok, vessetek magatokra. Jövőre majd lehet úgy csinálni, ahogy írtam.

Az ebédet is meg lehet főzni ilyenkor. Ha már megvan, akkor lehet sütni. Sütiből sosem elég. Az sem 5 perces mutatvány.

Szóval ahelyett, hogy hisztizel, mint egy óvodás kislány, találd fel magad és tedd magad hasznossá!

2014. ápr. 21. 11:26
 9/50 A kérdező kommentje:

gondolom szinte csak pasik válaszoltak..

Nem szeretek egyedül lenni mert teljesen befordulok.barátnők családdal vannak.így pihenni sem tudok.tudja a párom hogy nekem csak arra van szükségem hogy együtt legyünk

2014. ápr. 21. 11:26
 10/50 A kérdező kommentje:

1 éves a gyerek.süti van elég,ahogy kaja is.

Nem tudom miért kell ilyen bántó szavakat írni.neked hogy esne őszintén?

2014. ápr. 21. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.