Miért érzem magam rosszul emiatt?
:-S
Délutánra hazaérnek utána még lehet közös program, nem?
szerintem normális, hogy a családoddal akarsz lenni inkább, és ilyenkor a nők nem nagyon tudnak mit csinálni, mint otthon maradni, passzív szerepben.
De nem tudom, nem hisztiztél-e, és nem teremtettél-e olyan légkört, amiből valóban jobb elmenni, és a 10. ismerőst is meglocsolni.
Meg csak 1 ilyen nap van az évben, és a gyereknek is élmény lehet. Szerintem érdemes kompromisszumosan felosztani a napot: fél nap locsolás, fél nap kirándulás.
Jövőre pedig már előre tervezd meg: fogadj te is locsolókat, vagy menj át egy barátnődhöz/rokonokhoz és fogadjátok közösen a locsolókat.
tehát az van, hogy az jó, ha nem hisztizel, ugyanakkor kinyithatod a szád és nyugodt hangnemben viszont elmondhatod, hogy mit szeretnél, megbeszélhetitek, és kitalálhattok valami megegyezést.
a férjed nem gondolatolvasó, és neki sem jó, ha szenvedsz, közben azt sem tudja, miért.
Amíg nincsenek otthon, addig elő lehetne készülni a gyerek húsvétjára - eldugni a csokikat/ajándékokat, hogy ha hazaér, megkereshesse. Ha már megajándékoztátok őt reggel, hát az a ti bajotok, vessetek magatokra. Jövőre majd lehet úgy csinálni, ahogy írtam.
Az ebédet is meg lehet főzni ilyenkor. Ha már megvan, akkor lehet sütni. Sütiből sosem elég. Az sem 5 perces mutatvány.
Szóval ahelyett, hogy hisztizel, mint egy óvodás kislány, találd fel magad és tedd magad hasznossá!
gondolom szinte csak pasik válaszoltak..
Nem szeretek egyedül lenni mert teljesen befordulok.barátnők családdal vannak.így pihenni sem tudok.tudja a párom hogy nekem csak arra van szükségem hogy együtt legyünk
1 éves a gyerek.süti van elég,ahogy kaja is.
Nem tudom miért kell ilyen bántó szavakat írni.neked hogy esne őszintén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!