Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magam rosszul emiatt?

Miért érzem magam rosszul emiatt?

Figyelt kérdés
párom és a fiunk elment locsolkodni.nagyon rosszul érzem magam hogy én itthon vagyok egyedül.alig vagyunk együtt,és még ilyenkor is elmennek.nem azt mondom hogy a családot ne locsolják,de a 10.ismerőst nem értem miért kell.egyszerűen nem birom abbahagyni a sírást mióta elmentek.nagyon rosszul esik hogy nincs velem és nem együtt csinálunk programot inkább.normális ez az érzés?
2014. ápr. 21. 11:11
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
85%
Hát ez tényleg sz@r ügy, már ne haragudj meg. Én ebben a helyzetben lehet, hogy még örülnék is, hogy végre leakadnak rólam, és egyedül lehetek egy kicsit.
2014. ápr. 21. 11:54
 32/50 anonim ***** válasza:
96%
Örülj neki, hogy apa-fia programot csinálnak, ez tök jó! Az én párom most éppen valami haverjánál van, a kislányom pedig alszik, és ezt nagyon élvezem, sütit eszek, és közben netezek :-D remélem még soká jön haza :-DDD
2014. ápr. 21. 12:26
 33/50 anonim ***** válasza:
97%

"és most erre van szükségem,hogy megkapjam azt amit a szüleim nem adtak meg nekem"

Ezt sajnos sem a férjed, sem a fiad nem fogja tudni megadni neked. Ez már elveszett. Tőlük más szeretetet kapsz. De néha engedd el őket, hogy visszajöhessenek hozzád. Várd őket, hiányozzanak, de semmiképp ne sírj. Hamarosan otthon lesznek megint.

2014. ápr. 21. 12:36
 34/50 anonim ***** válasza:
97%
Hűha... csak hogy tudd: nem normális, hogy nem tudod magad otthon elfoglalni egyedül, és "nem tudod abbahagyni a sírást". Ez már valami lelki gond. A családdal akarsz lenni. Oké. De azért egy húsvétot nem kellene ilyen tragikusan felfogni. Másrészt: hisztizés nélkül is lehet elviselhetetlen hangulatot teremteni otthon, pl. ha már jó előre duzzogsz és ülsz, mint a kuka (ez a magamba fojtom jelentése általában). Ja, nő vagyok. Elég gyerekesen és hisztisen reagálsz teljesen semleges kommentekre. Nem bántott téged az égvilágon senki. Mi bántó volt abban, hogy elfoglalhatnád magad? De ha neked jó így, hisztizz nyugodtan. Túlreagálod.
2014. ápr. 21. 12:42
 35/50 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy normålis! Ez a nap erröl szol. Viselkedj felnött nöként. Ja és nö vagyok! (bocs a hibåkért,de nem minden ékezetem van)
2014. ápr. 21. 12:44
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

De miért pont ezen a napon akarsz velük lenni? Ez tényleg egy fiús program. De akár mehetnél is velük, senki nem nézne ki/le. Főleg, hogy még pici a gyerek.

Mikor elolvastam a kérdésed, rögtön az ugrott be, hogy "hát ez nem normális". És nem, nem pasi vagyok.

Különben is, gondolom 1-2 óra múlva hazaérnek, utána még bőven elmehettek valahova. A hétvégéket pedig lőre szervezzétek meg, ha igényled a közös programokat.

2014. ápr. 21. 12:45
 37/50 anonim ***** válasza:
80%

Ferfiban is van ilyen hü..e.

Azok szekaljak az asszonyt mindenert meg a zöldsegesig se engedik el.

Cipöt se vegyen mert ugyis csak otthon szabad uljön.

Mindez

2014. ápr. 21. 12:53
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem, hogy szeretnél velük lenni, elvégre a családod és szeretnéd kihasználni a hétvégét, hogy együtt lehessetek. Főleg ha nem sok időtök van egymásra. De vannak ilyen dolgok, amik tényleg tipikus pasi feladatok és elmegy ezekkel néhány óra. De szerintem ne érezd Magad rosszul. És főleg ne sírj, mert így nem csak Velük nem vagy, de a saját napod is elrontod. Aztán elmúlik a hosszú hétvége, jön újra a munka vagy bármi, és az fog eszedbe jutni, hogy jobban kihasználhattad volna. Szerintem szedd rendbe Magad, csinálj valami csajosat, amíg egyedül vagy (hajmosás, sminkelés, öltözz fel tök jól) és ha hazaértek akkor még bármi lehet! Elmehettek valamerre,sétálni vagy otthon szervezhettek valami közöset! De a lényeg, hogy ne legyen emiatt rossz kedved, főleg mire hazaérnek a többiek!=) Ne lássák, hogy zavart valami, mert butaságnak tartaná a párod is!;) Kellemes Napot!=)
2014. ápr. 21. 12:58
 39/50 A kérdező kommentje:
menjenek nyugodtan,nem is teszem ezt szóvá,sőt még én szedtem össze a holmikat,hogy el tudjanak indulni.csak aztán kattant egyet az agyam,és ez lett belőle.elég rosszul érint azt hogy tényleg alig van idő egymásra,és ilyenkor szeretném bepótolni.ez hagyomány hogy menjenek locsolni,de na.már leírtam a többit
2014. ápr. 21. 13:26
 40/50 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Kérdező!

Ezt teljesen jó szándékkal írom, kérlek ne vedd támadásnak. A soraidból kihallom azt a kétségbeesést, amit a "gyermekágyi depresszió" tud okozni. Kérlek, olvass utána, és ha úgy érzed, hogy érintett vagy, akkor magad és a családod érdekében fordulj segítséghez.

[link]

2014. ápr. 21. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!