Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem is haragszom, de mégis...

Nem is haragszom, de mégis rosszul kell éreznem magam, miért is?

Figyelt kérdés

Szóval, volt egy csudaszép tüll szoknyám, bő volt, odaadtam anyósomnak, hogy vegyen be belőle. No, a lényeg az, hogy annyi "bevevődött belőle" (plussz össze is ment vagy mi) hogy már használhatatlan, részemről. Mikor megláttam csak röhögni tudtam, hogy hogy lehetett úgy elszabni. De nem gúnyosan, csak kitört belőlem a röhögés. Ő láthatóan meglepődött, nem számított erre, szégyellte is magát érte rendesen. Kérte sűrűn a bocsánatot, én meg mondtam, hogy semmi baj, előfordul stb. Végül mikor apósom hazaérkezett, elkezdett szidni, hogy miért bíztam rá a szoknyát, nem kellett volna rá bízzam a drága szoknyát. Még én lettem leb.szba, pedig tényleg egy percig nem hánytam semmit a szemére...

Mondtam is neki, hogy ez csak 1 szoknya volt, jót nevettünk, kész...de csak megy a sértődés...

Most mivaaaan? :-O

2013. márc. 13. 22:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Végül is kinevetted a munkáját. Tüll anyagot nem egyszerű varrni. Nem kellet volna elvállalnia valahol az ő hibája, de nézd azt hogy jót akart.
2013. márc. 13. 22:34
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Apósod túlreagálta.

Előfordul az ilyesmi. Nálunk egyszer anyósom ragaszkodott hozzá, hogy majd ő kitakarít én feküdjek le a babával. Erre arra riadtam hogy tört az üvegasztal. Jót pihentem :) Szegény csak segíteni akart, amiért nagyon hálás vagyok neki. Nem úgy jött össze ahogy akarta, de a szándék a lényeg.

2013. márc. 13. 22:35
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem nevettem ki a munkáját !

Nem pofátlanul szemberöhögtem vagy ilyesmi. Csak elnevettem magam. Egyáltalán nem volt kínos. Első fázisban még ő is nevetett.

Sőőőt! Mondtam is, hogy semmi baj, ne érezze rosszul magát...

2013. márc. 13. 22:36
 4/14 A kérdező kommentje:
De pont ezt mondom! Én értékeltem a szándékot és egy szájhúzás, egy rossz szó nem jött ki a számon, mégis én lettem a bűnbakk, mert egyáltalán rábíztam...és azért mert most "miattam" kell rosszul éreznie magát...
2013. márc. 13. 22:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Írtam hogy szerintem apósod reagálta túl. Anyósod segíteni akart. Te elfogadtad és megköszönted. Nem úgy sült el ahogy vártátok. Egyikőtök hibája sem. Előfordulnak ilyenek. Beszélj anyósoddal még egyszer, hogy te nem vagy rá emiatt mérges. Apósod meg elfortyog magában :)
2013. márc. 13. 22:50
 6/14 A kérdező kommentje:

Kicsit rosszul értelmezhető. Szóval Apósom előtt, anyósom kezdett el szidni, hogy miért bíztam rá, meghogy nem vállal ilyet többet, meg el se kellett volna vállalja meg ilyenek...és mondom én voltam a legnagyobb hibás az egészben...

Pedug őszintén nem haragszom rá...

2013. márc. 13. 22:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Ja bocs tényleg félreértelmeztem.

Nincsenek köztünk gondok? Nem azt mondom, hogy veri az apósod de nincs köztük valamilyen hierarchia, ami miatt az anyósod mindig védekezik, hogy elkerülje azt hogy ő legyen a hibás. Vannak férfiak akik szerint a nő hülye..

Csak találgatok, sajnos előfordulnak ilyen esetek, te ismered a családot.

2013. márc. 13. 22:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a tipikus támadó-védekező reakció. Így akarta védeni, kimagyarázni magát az Apósod előtt. Nyilván nagyon szégyellte magát előtted is és az Apósod előtt is.
2013. márc. 13. 22:56
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem. Egyébként szuper család. Nagyszerű emberek, tényleg. Ezért is néztem nagyot. Mert szerintem részemről korrektül viselkedtem. Ezt kaptam. Hirtelen nem is tudtam mire vélni.

Igen, lehet tényleg a szégyen volt...

2013. márc. 13. 23:02
 10/14 anonim ***** válasza:

Akkor nem értem. Átmeneti elmezavar. Vagy tényleg csak szégyellte. Bár ha már az anyósod nem kellene így viselkednie, egy család vagytok.

Lépj túl rajta. Remélhetőleg máskor nem lesznek ilyen ingadozásai :)

2013. márc. 13. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!