Megis orulnek neki ha osszehoznanak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 osztalytarsam (baratnoim is) kitalaltak csak ugy, hogy tetszik nekem az egyik srac aki oda jar (csak nevrol ismerem, eddig sose ismertem fel de mostmar igen) de amugy nem tetszik, vagyis menet kozben megtetszett es ahogy neztem facebookon a profiljat meg most mar eloben is tudom ki az, kedves gyereknek latszik. Az egyik csaj azzal ijesztget, hogy elmondja a sracnak. Amit mostmar nem bannek de nem merem elmondani, hogy tenyleg megtetszett meg amugy is felek, hogy a fiu hogyan reagalna. Amiota ezzel cseszegetnek tul sokszor latjuk ot es sok vele kapcsolatos dolog tortenik. Amikor meglatom vagy rola beszelnek mindig elpirulok es olyan gaz. Mit tegyek?
Tudom, hogy gyerekes meg idióta kérdés, de sose éreztem még ilyet.
16/L
2013. márc. 8. 13:08
1/2 anonim válasza:
Derítsd ki vagy tudakold meg, hogy Te tetszel-e a srácnak. Szerintem az osztálytársaidnak ne mondj semmit, és ha tényleg annyira bejön neked ez a gyerek, keresd a tekintetét, próbálj meg vele beszédbe elegyedni. A kerítőkkel ne foglalkozz! Vedd te a kezedbe az irányítást, hidd el, a srác is vagányabbnak tart majd, mintha mások akarnának vele összehozni ( ez amúgy is nagyon gyerekes dolog)!
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok beszélgetni vele, mert sose vagyunk közel egymáshoz meg nem is mernék kezdeményezni mert 90%-ig biztos vagyok benne, hogy nem jövök be neki. Talán ha megismerne máshogy gondolná.
2013. márc. 10. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!