Orulnek neki ha valaki tanácsot adna!? ATI Grafikus kártyáról lenne szó. Többi lent!
Figyelt kérdés
Ujra lett telepitve a windowsom(7) es mikor felnyitottam ojan volt kep mindha csokkentett modban lenne,es ha ra is megyek a gepben levo alapjatekra pl: pasziansz vagy egyeb ezt irja ki: A harfveres gyorsitas levan tiltva vagy a grafikus kartya illesztoprogramja nem tamogatja. Nem hozzaerto embekent letoltottem az AMD oldalarol a grafikus kartyamhoz valamijen drivert Catalyst nemtudommit. a Kep szepis lett de miutan megtortent folyton lefagyott, igy aztan uninstalatam tobb fele ijen drivert a graf kartyahoz letoltottem de mindel azvolt a gond miutan telepitettem a kep szebb lett de 5percenkent vagy ha tobb alkalmazast nyitottam meg lefagyott.!!!!!MIT KÉNE TENNEM HOGY MUKODJON A GEPEM UGY MINT AZELOTT? PLS SEGITSETEK!!-:altalam alkotott velemeny h lehet rossz a grafikus kartyam?, esetleg ujratelepiteskor valami ojan program torlodott a gepbol aminek koze volt a grafikuskartyahoz vagy a hardveres gyorsitas van letiltva ha igen akkor azt hogy kell engedelyezni? egyeblent a graf kartyam neve :ATI MOBILITY RADEON HD 5470 512MB a windowsom pedig 32bites ,Elore is koszonom a valaszokat!!!!2012. dec. 5. 15:54
1/1 anonim válasza:
Ha jól sejtem ez egy notebook. Akkor szerintem keresd fel a gyártó honlapját, és ott tuti lesz valami szoftver/driver letöltési lehetőség. Lehetőleg az ott felajánlott eszközillesztőket tedd fel a widowsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!