Mit gondoltok erről a grafikus kártyáról?
Figyelt kérdés
Vga GeForce GT 620 1GB2012. nov. 29. 20:46
1/10 anonim válasza:
Arra jó, hogy képet adjon másra nem igazán.
2/10 anonim válasza:
Biztos jó, nekem GeForce GTx 650 2Gb van, az nagyon jól tolja.
3/10 A kérdező kommentje:
"Arra jó, hogy képet adjon másra nem igazán." Ezt hogy érted ?
2012. nov. 29. 21:00
4/10 anonim válasza:
Játékon kívül mindenre jó, netezni, filmet nézni szövegszerkesztésre, skype-hoz stb..., ebben az árban vagy kicsivel drágábban a hd6570 sokkal jobb vétel, ha csak egy alap vga kell, akkor meg olcsóbb is jó.
5/10 A kérdező kommentje:
Játékon kívül mindenre jó ???? Vááááááá... A Crysis 2 menne vele ? vagy a CoD BO 2 ?
2012. nov. 29. 21:11
6/10 anonim válasza:
de hogy menne :D
Ezeknek a játékoknak minimum HD 7770 kell.
7/10 A kérdező kommentje:
Húha...
2012. nov. 29. 21:22
8/10 anonim válasza:
"Biztos jó, nekem GeForce GTx 650 2Gb van, az nagyon jól tolja."
Nekem meg HD 6850 van és nagyon jól tolja, akkor a HD 6570 is tuti fasza.
"Ezeknek a játékoknak minimum HD 7770 kell."
Crysis 2-őt ilyen karin szinte max közeli értékkel fog játszani, nem minimumon(HD 7770-re értve).
9/10 anonim válasza:
Nem csak a VGA a fontos! Nekem azért mennek ilyen jól GTX 650-el mert nemcsak a saját processzorát használja, hanem a "nagy processzor"-t is, ugyanígy a RAM-nál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!