Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 150cm vagyok es 53kg, szeretne...

150cm vagyok es 53kg, szeretnek leadni 8kg-t. Mit egyek, es hogyan, idokozonkent? 15 vagyok, es sajnos nem tornazhatok egyebb problemak miatt. Mennyi ido alatt adhatom le? Mas tippeknek is orulnek!

Figyelt kérdés

2013. jan. 12. 00:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbálj meg egészségesen élni és mivel írtad, hogy nem tornázhatsz, ezért nem azt fogom írni :D

-egyél minél több zsírégető hatású ételt, italt

-enni napi 5x keveset

-sok gyümölcs és zöldség, hogy egészséges legyen

-napi 1,5-2 liter víz

-ha nem tornázol, akkor legalább sétálj

Biciklizni nem tudsz?

2013. jan. 12. 00:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Suliba menet gyalog megyek, jovok az mar 1ora seta,aztan amikor anyaek nem veszik eszre egyszerubb torna gyakorlatokat csinalok kb. olyan 20percig. A doki azt mondta,hogy ne nagyon terheljem magam,meg tancra se mehetek,amig a majam helyre jon sajna..:( Egy honappal ezelott megfaztam es a vege a korhaz lett,hala a nemtorodomsegemnek es a gyogyszerek nem tettek olyan jot nekem.
2013. jan. 12. 00:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen szükséges a mozgás a fogyáshoz, elég annyi ha kevesebbet viszel be mint amennyit elhasználsz akkor jön a fogyás. Azt viszont nem tudom hogy az eü problémádra milyen hatással van a fogyókúra. Ja és heti 1 kiló legyen a max fogyás. így kb 8 hét lesz.
2013. jan. 12. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!