Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » El szeretnék kezdeni szálkásít...

El szeretnék kezdeni szálkásítani szóval kéne egy étrend 15 éves fiúnak! Valaki valami mintát segítene össze rakni vagy valami? Nem értek az ilyenekhez sajnos.

Figyelt kérdés

2012. dec. 26. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Fogyassz zöldségeket és húsokat.

Édességet, tejterméket, egyéb fölösleges töltelék kaját ne.

2012. dec. 26. 22:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem is tudtam, hogy az éhezés már a 15 évesek körében is menő.A szálkásítás egy baromság, csak kínzod magad.Ne étrendet keress, válts életmódot.A szálkásító étrend lényege az hogy elhiteti veled hogy ettél közben persze szimplán éheztet (a fehérjéből nem nyersz semmi energiát, a zsír pedig nehezen használható).Kezdj el egy rendes, kiegyensúlyozott szénhidrát-dús (annyi növényit amennyit csak lehet) életmódot és sportolj sokat.Én gyümölcsből kajálom halálra magam és csuda módon még mindig vékony vagyok (voltam kövér is, semmi genetika).A fehérje miatt nem aggódnék, csak éhezés (kalóriadeficit) idején lehet izmot veszíteni.Ha például gyümölcsből bemegy a 3-4 ezer kalória lehetetlen izomból fogyni és persze a zsír IDŐVEL lemászik rólad.A lényeg hogy zéró só, kevés zsír, kellő fehérje és sok teljes értékű szénhidrát ( a gyümölcs a legtökéletesebb).Ha csak fogyni akarsz elég az étrend, ha szálkás akarsz lenni ideje bevezetni a napi sportot. :)

Tudom, nemsokára jönnek az anorex-neveldés okosok és megmondják a tutit a maguk kis binge/purge módján.Én inkább nem éhezem, szeretek enni, nálam minden nap zabálás van, bűntudat nélkül. :D

2012. dec. 28. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!