S. O. S. Szoptatok és sajnos fogyok:- (! Ötlet, bevált étrend valakinek?
Üdv!
Tudom bután hangzik mert ennek sokan örülnének ha terhesség után leadhatnák a kilókat ...vékony testalkatú vagyok terhesség alatt sem híztam szinte csak a babára hasamra...pedig aztán ettem "reggeltől estig" mindent. Bár ez a terhesség előtt is így volt nem vagyok hízásra hajlamos.
Most hogy egy hete szültem, szerencsére tejem nagyon sok van még fejnem is kell szopi után...viszont én vissza is estem a kezdő súlyomra mégis azt látom hogy a seggem olyan lapos, löttyedt, a lábam vékony...:-((( Pedig előtte azért nem így néztem ki. :-(! Tudom most a baba a fontos hogy tudjam szoptatni, EZ A CÉLOM, de ha én lefogyok csontvázra akkor miből? Meg azért szeretnék pindúrt én is jól kinézni reggel a tükörben magamnak! mert pár hónapig csak leköt a baba itthon!
Egy csomó minden tiltólistán van hogy a szoptatás miatt ne együk mert felpuffaszt stb! Ásványvíz meg tea, meg szűrt levek, ezt lehetne inni! Hát ettől aztán lesz tej!
Hasonló gonddal küszködő anyukák nektek mi vált be ilyenkor???? Légy szíves írjatok, nagyon elvagyok szontyolodva! mit lehet enni szoptatás alatt, szerintem "mindent" kellene de várom ötleteket!!! Köszönöm előre is!
Minél több szénhidrátot egyél!!!Ez fontos, ettől lesz tápláló a tejed.Tejet napi 1 pohárral lehet, meg kávét is.De a puffasztó ételeken kívül döntheted magadba a kaját.Kenyér, tészta,rizs, husi minden mennyiségben!!!!
Egyébként meg egyenlőre ne foglalkozz magaddal, babázz, és pihenj.1 héttel szülés után a világ legnagyobb f@szsága azzal törődni, hogy hogyan nézel ki!!!!
Amúgy teljesen normális, hogy szoptatás alatt fogysz!Ez nálam is így volt..Majd vissza megy.Egyébként a szénhidráttól lesz tápláló a tej, én nem azt mondtam, hogy mindig azt kell,de fontos, hogy sokat!!Gyümik, zöldségek is fontosak a vitaminok miatt..
Én a béres csepptől híztam vagy 10 kilót!!
tészták,tejbegríz,nekem ettöl volt sok tejem,sajna hiztam is,nem tudok fogyni.
teje meg egy vékony nőnek is lehet.ez nem a testakattól függ.
Ötletem nekem sincs, mit kéne tenni, mert én aztán mindent eszek, még tiltólistásakat is.
Szörnyű, a lányom után bevásároltam magamra ruhákat, mehetnek a kukába, de min a padlásra mert leesnek rólam:S Eszek és fogyok, de az üteme valahogy nem okés:(
És a két éves fiam is jönne cicizni:S nem csak a 7hónapos lánykám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!