Ma sokáig fenn leszek mert matek tz, ezért ma valahogy többet is ettem, nem tudom kívántam, de sajnos tényleg sokat mennyi kcal kb, én 4000 számoltam?
Figyelt kérdés
reggeli 2egész tojás, 2 fehérjéből egy pici olivaolajon rántotta 1 csomag sonkával, 2db abonett
tízórai 3db alma, 2körte-gyümölcssaláta
3felé ebéd
zöldborsókrémleves
gombás sertésszelet rizzsel-egy adah
uzsonna 2alma, 1körte 250g sovány túró
8felé ettem 3 köményes husit mustárral
165/55
2012. nov. 29. 20:29
1/4 anonim válasza:
A szénhidrát és a tejtermék nem jó. 3 alma a fruktóz miatt sok, de egy egy nap mindegy.
Mondjuk 1 nap étkezése szinte amúgy is mindegy..
Én a túróval, rizzsel vigyáznék, inkább váltanám le mással. Például amit vacsorára ettél, hát az (eltekintve a mustár esetleges cukor tartalmával, ami egy dolog..) komolyan TÖKÉLETES. Ilyen étellel 4000 kcal-ból sem fog zsírt raktározni a tested. Ez már csak egy ilyen dolog.
2/4 anonim válasza:
Szerintem jobban gyúrj rá a matekra, mert ebből nem lehet kiszámítani az összkalóriát. Ha neked sikerült, akkor te egy géniusz vagy, mert megoldottad a csak ismeretlent tartalmazó egyenleteket. Most a túrótól eltekinthetünk, mert csak annál tudunk valamit, a többinél nem.
3/4 anonim válasza:
ez tuti nincs 4000 kalória ,de még 3000 sem!
4/4 anonim válasza:
aztadurva ahoz képest hogy arányiban sovány vagy,van étvágyad! :D én picit több kiló vagyok de a felét se bírnám megenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!