Ma nagyon bezabáltam, sajnos több napig nélkülöztem és ma már nagyon ki voltam éhezve sajnos nagyon fájt a gyomrom, nagyon éhes voltam de fogyózok, szoktam is mértéket tartani de ma valahogy nem sikerült, szerintetek hány kcal lehetett?
reggeli 1 sz teljes kiőrlésű magvas kenyér, 4sz sonka, musár 1tk 1paradicsom, 1paprika
tízórai 2alma, 1barack
ebéd 2 tányér kukoricás petrezslymes rizs, 8vastagabb szelet cukkini sütőben kisütve, párolva csak vízben 1nagy sz csirkemell, 5gomba, 2db csirkemáj, utána még 1sz karaj
uzsonna egy nagy sz dinnye kb 1.5kg héjjal
vacsora 2alma 140g joghurt
8felé pedig ettem 1 tenyérnyi méretű csmellett párolva, hozzá 2csirkemáj és 1 szelet karaj
köszönöm
2-3 napig csak zöldségeket ettem meg 1 szelet kenyeret ami volt itthon és a kertben
semmi hús, tojás meg ilyenek
Szia! Bármennyire is le szeretnél fogyni, a lehető legrosszabb amit tehetsz, az a koplalás!! Mert ilyenkor nem jut elegendő tápanyag a szervezetedbe, és amikor lesz egy gyengébb napod, amikor 'ki leszel éhezve' és sokat eszel, akkor a tested mindent elraktároz, mert örül, hogy végre tápanyaghoz jutott és így nagyon könnyű meghízni!!
Szóval ne éheztesd magad! Rengeteg ismerősöm csak annyit tett, hogy nélkülözte a fehér lisztet és a cukrot!! És rengeteg kilót leadtak! Valamint próbálj mozogni rendszeresen és igyál sok folyadékot, hogy méregtelenítsen(a zöld teát és a csalán teát is ajánlom a víz mellett)! :) Ja és az ananász is zsírégető hatású..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!