Szedem a reductilt és sajnos semilyen fogyas nem tapasztalhato. Olvasom itt a levelekt es 8 10 kg rol irtok. éhes nem vagyok viszont szoktam kajalni hogy birjam a munkat. Ha valakinek van valami jo ötlete szivesen fogadnam?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 06:18
1/3 anonim válasza:
Tornázni kell és diétázni, nem csodaszerektől várni a megoldást. Arra nem gondoltál, hogy a reduktil termékmanagerei irogatnak ide fizetett emberkékkel? Ha én árulnék hasonló marhaságot, én is egy rakás fórumot töltenék meg mindenféle csodás fogyásokkal és eredményekkel. Az ember az alapján választ terméket, hogy mennyien írnak jót az adott áruról. Innentől nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy kitaláld, mi is megy a neten...
2/3 anonim válasza:
Én nem a Reductil termékmanagere vagyok, de most olyat mondok, hogy szerintem fogyni fogsz tőle. A Reductiltól nem igazán lehet sokat fogyni, az a 8-10 kg sog, a reális 3-5 kg egy nem túl kövér emberen. Viszont ha nem diétázol mellette egy kicsit csak tartja a súlyod a terápia. Szóval ez alatt azt értem, hogy legalább 20 %-kal csökkentsd a kalóriabevitelt/adagot. Elég sok beteget láttam fogyni tőle és ha a testsúlyod engedi szedd nagyobb dózisban 2*10/2*15 mg (egy gyógyszerész).
3/3 anonim válasza:
én vettem egy 56 szemest, azalatt lement 12 kg. Mellette lépcsőztem, de nem túl sokat... a reductil az olyan embereknek való, akik nem tudnak lemondani a nasiról, mert így én nem kívántam egyáltalán, és szerintem a csoki megvonástól ment le, mert előtte napi min. egy csoki volt az adag... szerintem tornázz mellette, és figyeld a kalória beviteled, 1500-1600-nál ne nagyon legyen több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!