Mellgyulladásom van és kevesebb a tejem, sajnos mindkét mellemben. Nem szeretném még tápszerezni a 4 hetes babámat, de sír mert éhes. Mit tehetek/tegyek?
Figyelt kérdés
2008. máj. 11. 15:04
1/4 anonim válasza:
A tápszer is jobb mint a semmi, ha pedig meggyógyulsz visszatérhetsz a tejre, de ne hagy szegényt éhezni.
2/4 anonim válasza:
Mitöl gyulladt be a melled?Ha a tejktől akkor azt ki kéne üríteni amit a baba tud a leghatékonyabban,ha sír tedd mellre(nekem is voltak,olyan élményeim,hogy a lepedőt markolásztam fájdalmamban mert kisebesedett mellemet szopizta a pici,de nem éheztethettem)Sok sikert és mihamarabb jobbulást!
3/4 anonim válasza:
Ha a sok tejtől gyullad be a cici, akkor szedj gyull csökkentőt.Visont ha külsérelmek miatt fáj a bimbó akkor vegyél bimbóvédőt, azzal nem fog fájni annyira.
4/4 anonim válasza:
Valóban lecsökkenhet a tej a mellgyulladástól, de vissza lehet hozni, ha kb 2 napig óránként szoptatod, és minél többet pihensz a babával! Próbáld erre a 2 napra megoldani a segítséget, rendelj pl ebédet, házimunka megvár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!