11 hós, még mindig szoptatott baba mellett (igény szerint szopik kezdetektől) létezik, hogy mellgyulladásom van?
Bármikor előfordulhat szoptatás alatt. A fiam 5 hónapos volt, mikor nekem is jött szinte egyik pillanatról a másikra.
Szopizzon a baba belőle sokat, mindig azzal kezd a szoptatást, szopi után tegyél rá pár percre hideg borogatást, vagy káposztalevelet. Ha csomós óvatosan masszírozd meleg víz alatt, a legjobb ha ezt szoptatás előtt is megteszed, jobban ürül a cicid.
Nekem Rubophent mondott a doki első körben, napi kettőt kellett szednem, lázcsillapító és gyulladáscsökkentő is. 2 nap alatt helyre tett. Nem kellett antibiotikum.
Jobbulást
Na hogy álltok? Jobban vagy?
Én írtam az este
Örülök, hogy jobb.
Na de akkor, hogy lásd nem vagy egyedül, úgy tűnik én is begyűjtettem egy gyulladást! :((
Lázam még nincs, de iszonyúan fáj és alig bírok megmozdulni. Nem tudom holnap mi lesz így velem a 2 gyerekkel. Egy 3 éves, a kicsi meg 6 hónapos!
Amúgy nekem sem csomós, ezelőtt sem volt az, valószínű, hogy baci okoz ilyen gyulladást. Én lehet meglátogatom a nőgyógyászt hétfő.
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!