Mit csináljak? Minden nap 2 òránként éhes vagyok! 17/L
Ha nem fogyòztam akkor is ìgy voltam,de most is.Így nem tudok egy normàlis napot betartani.Pedig egyáltalàn nem koplalok.Hùs,zöldség,gomba,tk kenyér vagy leves stb.
Eddig 3 napig minden nap megettem 3-4 mercit.Viszont utàna lebicikliztem szerencsére,napi 1,5 òràt tolok.
Mit csinàljak?
Egyébként 168 cm és 71 kg vagyok :-$
17/L
Ez a lúgosítás nagy baromság, aminek semmi élettani alapja nincsen, de hát most ez a divat, mint kb 2 éve a vércsoportdiéta volt... (az is nagyon jól hangzott)
De amúgy a citrom tényleg lúgosít ilyen elméletek szerint, mert lúgot termel a szervezeted pont a citrom sava ellen. (hülyeség) Amúgy kedves Kérdező szerintem minden ember megéhezik kb 2 óránként, max csak ebéd után tart ki tovább a jóllakottság. Talán életkorod miatt is bírod nehezebben, de hát ha éhes vagy és nem akarsz enni akkor igyál (komolyan), leginkább vizet.
Lehet betegség áll mögötte, vagy esetleg evéskényszer.
Én is napi 2 óránként eszek kb. sosem lakok jól, 165/48 vagyok. betegség miatt van.lehet,hogy nálad iis van valami, pl. hormonzavar.
Kószi a válaszokat;-)
Ilyesmiről nem tudok,de azért majd megnézetem.Utolsó kommentelő!Te legalább ehetsz mikor éhes vagy,mert sovány vagy.De én?:-$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!