Mit csináljak, éhes vagyok nagyon, rosszul vagyok szédülök de anya nem ad enn csak almát meg zöldségeket nem lakok jól mit tanácsolsz?
egy rövid történet.
14 éves vagyok és hát ugye most fejlődök, növök, több ételt kívánok, és nem oszlik el arányosan(icipici mell, széles csípő, nagyobb fenék, nagyobb has) de nem tudok mit tenni
160cm és 55kilo vagyok és voltunk vásárolni ahol anya akart venni ilyen spagettipántos toppot de nem volt rám jó, és az eladó pedig beszólsz hogy nem lesz ekkora méretben a női osztályon nézzünk szét
erre anyának ez tökre kellemetlen volt, nem vettünk semmit és amikor jöttünk hazafele akko vég mondta hogy le kell fogynom meg hogy azt fogják gondolni hogy ő rossz anya(ő nagyon hiú igaz gyönyörű de sokat tesz érte csak sajnos van hogy eléldegél 2-3almán meg egy joghurton egész nap, szép vékony is
na most eddig úgy volt hogy ő főzni nem szokott ketten élünk együtt, hanem ő a munkahelyén eszik ilyen salátákat hússal, neke meg szoktunk rendelni ebédet és vacsorát
de most mondta hogy ebből elég biztos azért híztam el, ezért majd ő csinál nekem kaját
csak sajnos nem elég, és már komolyan rosszul vagyok, alig van erőm, most is fekszek főleg még a meleg
reggelire add 2almát egy pohár joghurttal
ebédre salátákat van hogy főzz mellé egy tojást vagy egy dobozos hallal összekeveri, vacsorára meg megint gyümölcs de nagyon kevés
csinálni nem tudok semmit mert nincs itthon mivel sose főzz
zsebpénzt nem kapok mert ami kell ruha, smink stb azt megveszi, kajára meg ugye nem volt gondom mert rendeltünk mondjuk azt nayon szerettem és jól is laktam
hogy vészeljem át, hogy hassak rá
1. Edd meg az ő kajáját is!
2. Menj be a munkahelyére és az ottani büfében vásárolj az ő számlájára
3. Kérj kölcsön a szomszédtól azzal, hogy majd este mama megadja
14 évesen fogyókúrázni?
Anyukádnak van szüksége gyógyszeres kezelésre nem neked fogyókúrára!
Mi a fene ütött az emberekbe? mindenki megbolondult?
Hogy hass rá? Mutasd meg neki az itteni hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!