Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Álszent tőlem, ha haragszom...

Álszent tőlem, ha haragszom egy ismerősömre, mégis kedvelem (a képeit)?

Figyelt kérdés
Haragszom rá, de nem volt alkalmam még beszélni vele. Képeket tett fel egy közösségi oldalra és "kedvel"-ni akartam őket, mert tetszenek, de egyszerre haragszom is és kicsit álszentnek érzem hogy közösségi oldalon minden rendben, a való életben meg nem.
2013. márc. 4. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

A közösségi oldal számomra nem jelent semmit. Az ott lévő dolgokból én semmire nem következtetek.

Pl. nekem már 4 éve van párkapcsolatom, mégis a barátom mégcsak az ismerőseim között sincs fent.

2013. márc. 4. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
A képeket akkor kell like-olni, ha tetszenek. Ez a te esetedben stimmel, nem kell ezt túl ragozni. A személyes problémákat meg majd személyesen megbeszélitek. Ez nem egy tetszik gombon fog múlni.
2013. márc. 4. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát...

Ha találkoznátok, és tetszene rajta valami, azt megmondanám szemtől-szembe?

Csak azért like-olnád, hogy megpuhítsd, és könnyebben béküljetek?

Mi történik, ha tetszik a kép, de nem like-olod?

2013. márc. 4. 23:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Én vita közben annó a páromat megcsókoltam, mert tetszett s kivántam. Meglepődőtt, visszacsókolt, majd veszekedett velem tovább. S ennek köze nem volt a nethez. Ha az amit te irsz álszentség, akkor ez mi?
2013. márc. 5. 00:09
 5/10 Lassú Lili válasza:
beszélj vele és tisztázátok a dolgot, ha nem olyan nagy mértékben vagy rá mérges és továbbra is akarod vele tartani a kapcsolatot akkor szerintem nem vagy álszent, viszont ha már nem is akarsz nagyon beszélni vele akkor az vagy.
2013. márc. 5. 07:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha a közösségi oldalon nyalsz neki, és ott minden rendben, a való életben pedig haragszol rá, akkor tényleg gáz van és ez hosszú távon nem is tesz jót neked.

Nyílván a közösségi oldalon azért teszed az agyadat olyannak, akire egyébként haragszol, mert tudod, hogy minden megmozdulásod látja az egész Világ (mármint bárki láthatja a világból). Jókislány akarsz lenni mások szemében és nem vállaod fel önmagad. Ha valakire haragszom, és a haragomnak felé oka is van, vagy esetleg gyűlölölm, mert annyit ártott nekem, vagy annyit bánott a múltban, akkor nemhogy nem nyalok neki, de az ismerőseim közé sem teszem és a mindennapi életben is elkerülöm nagy ívben.

Ha a képei nem önmagáról szólnak, hanem pl. művészi igényű fotók, akkor kedvelheted a képeit úgy is, hogy őrá haragszol - csakhogy ez jóval érettebb és tudatosabb személyiséget kíván, mint amilyen valószínűleg most a tiéd.

2013. márc. 5. 08:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Pont hogy az objektivitásodat hangsúlyozod ezzel. Az hogy milyen egy kép, tetszik vagy nem, nincs összefüggésben azzal amit érzel a készítője iránt. Egy csomó kiállhatatlan embert ismerek, akivel szóba se állok, ha tehetem, de remek munkát végeznek, amit el kell hogy ismerjek.
2013. márc. 5. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem az
2013. márc. 5. 10:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát, milyen jellegű képek?

Csak "partifotók" kategóriás fényképek?

Mert, ha esetleg művészeti irányultságú képek, akkor miért ne? Még kommentelheted is, ha szeretnéd. Ő tudja, hogy haragszol rá?

2013. márc. 5. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Az egész akkor is egy színház. Ha nekem tetszik egy kép, akkor lementem. Nem pedig like-olom. Miért akarom, hogy tudják, hogy tetszik? Attól még tetszett ugyanúgy, hogy más nem tudja.
2013. márc. 5. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!