Álszent tőlem, ha haragszom egy ismerősömre, mégis kedvelem (a képeit)?
A közösségi oldal számomra nem jelent semmit. Az ott lévő dolgokból én semmire nem következtetek.
Pl. nekem már 4 éve van párkapcsolatom, mégis a barátom mégcsak az ismerőseim között sincs fent.
Hát...
Ha találkoznátok, és tetszene rajta valami, azt megmondanám szemtől-szembe?
Csak azért like-olnád, hogy megpuhítsd, és könnyebben béküljetek?
Mi történik, ha tetszik a kép, de nem like-olod?
Ha a közösségi oldalon nyalsz neki, és ott minden rendben, a való életben pedig haragszol rá, akkor tényleg gáz van és ez hosszú távon nem is tesz jót neked.
Nyílván a közösségi oldalon azért teszed az agyadat olyannak, akire egyébként haragszol, mert tudod, hogy minden megmozdulásod látja az egész Világ (mármint bárki láthatja a világból). Jókislány akarsz lenni mások szemében és nem vállaod fel önmagad. Ha valakire haragszom, és a haragomnak felé oka is van, vagy esetleg gyűlölölm, mert annyit ártott nekem, vagy annyit bánott a múltban, akkor nemhogy nem nyalok neki, de az ismerőseim közé sem teszem és a mindennapi életben is elkerülöm nagy ívben.
Ha a képei nem önmagáról szólnak, hanem pl. művészi igényű fotók, akkor kedvelheted a képeit úgy is, hogy őrá haragszol - csakhogy ez jóval érettebb és tudatosabb személyiséget kíván, mint amilyen valószínűleg most a tiéd.
Hát, milyen jellegű képek?
Csak "partifotók" kategóriás fényképek?
Mert, ha esetleg művészeti irányultságú képek, akkor miért ne? Még kommentelheted is, ha szeretnéd. Ő tudja, hogy haragszol rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!