Megis kihez fordulhatok?
Figyelt kérdés
elegem van az egesz eletembol,senki nem ert meg.
17eves vagyok utalok suliba jarni rosszak a jegyeim es nem tudok tanulni egyszeruen nem fogom fel.
Anyummal keptelensseg beszelni ha arol beszelek,hogy nem folytatom a sulit...mint mondanak a rokonok baratok stb...nem tudok tanulni de mennyek mi ennek az ertelme?
2013. febr. 18. 17:09
1/9 anonim válasza:
Én meghallgatlak ha beszélgetni szeretnél!
3/9 anonim válasza:
És én is, szívesen. Talán még segíteni is tudok. Nem vagyok sokkal idősebb nálad és családpedagógiai mentor végzettségem van. :)
4/9 anonim válasza:
akkor rajtam is segíthetnél, lelkiválságban vagyok :)
5/9 anonim válasza:
szakma, érettségi nélkül? minek állsz, k*rvának?
6/9 anonim válasza:
Kedves 5-ös válaszoló! A tv is attól hangos, hogy ha valaki lelki válságban van, nem a bunkózás, sértegetés a megoldás!!!! Segíteni kell, nem mélyebbre taszítani!
7/9 anonim válasza:
Lényegében igazat írt, csak nem ilyen formában kellett volna közölni.
8/9 anonim válasza:
Szívesen meghallgatlak, és talán segíteni is tudok ha írsz privit.
9/9 Bence_ válasza:
Mondd!
Szerencsére van kikhez fordulni.
Mit szeretnél csinálni, érezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!