. Kihez fordulhatok? A közös képviselőnk hajléktalanokat lakat a tetőtéri helyiségben. Rendesen fizetem a pincét, mégis elakarja venni, mert szólni mertem. Kihez fordulhatok segítségért? . Segítsen valaki.
Figyelt kérdés
A hajléktalanok bejelentés nélkül dolgoznak.
Minden helyiséghez bejárást bíztosított kulcsokkal,szerinte ez nem a lakok köze.
Mindenhova mentem,:önkormányzat,Ántsz,biroság,mindenki igért,de senki nem segített.
Ezt a pincét 2éve bérlem,rendesen fizetek bérleti megállapodásnak eleget tettem.ő rengeteg szabályt szegett.
sürgős segítségre van szükségem.
2012. júl. 7. 19:58
1/2 anonim válasza:
Egy szép szál emberke,ki elmagyarázza neki,hogy ez nem jó ötlet.Nem szép dolog az erőszak,de mindig akadnak gyökerek.A hatóságok "segítsége" meg nagy nulla.
2/2 anonim válasza:
Rendkívüli lakógyűlés, aztán le kell váltani. Az a biztos megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!