Nem is haragszom, de mégis rosszul kell éreznem magam, miért is?
Szóval, volt egy csudaszép tüll szoknyám, bő volt, odaadtam anyósomnak, hogy vegyen be belőle. No, a lényeg az, hogy annyi "bevevődött belőle" (plussz össze is ment vagy mi) hogy már használhatatlan, részemről. Mikor megláttam csak röhögni tudtam, hogy hogy lehetett úgy elszabni. De nem gúnyosan, csak kitört belőlem a röhögés. Ő láthatóan meglepődött, nem számított erre, szégyellte is magát érte rendesen. Kérte sűrűn a bocsánatot, én meg mondtam, hogy semmi baj, előfordul stb. Végül mikor apósom hazaérkezett, elkezdett szidni, hogy miért bíztam rá a szoknyát, nem kellett volna rá bízzam a drága szoknyát. Még én lettem leb.szba, pedig tényleg egy percig nem hánytam semmit a szemére...
Mondtam is neki, hogy ez csak 1 szoknya volt, jót nevettünk, kész...de csak megy a sértődés...
Most mivaaaan? :-O
az anyosod banja a tettet, ezert harit. apos csak mellek szereplo ebben a sztoriban, esetleg indukator, ha jol ertem. Te meg azert erzheted rosszul magad, mert csalodott vagy.
az en olvasatomban errol van szo. ne aggodj, le fognak csillapodni a kedelyek.
Már mondtam ezeket mind. Én értem, hogy lecsillapodnak a kedélyek, csak addig is én vagyok akin le lehet verni...nem akartam ezt, nem akartam, hogy feszültség legyen emiatt. Mondtam nekik, hogy ez csak egy hülye szoknya, semmi baj.
nem vagyok még a fiuk felesége, csak a menyasszonya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!