Miért érzem magam rosszul emiatt?
én nö vagyok, de nekem nagyon furcsa, hogy te azért sirsz, mert fél napot egyedül kell lenned :-O
én szeretem, amikor nincs itthon senki, végre nyugi van, nem kell kapkodni, foglalkozhatok magammal pár orát, olvasgathatok, netezhetek, kilakkozom a körmöm, veszek egy forro fürdöt..stb.
szerintem sem normális ez az érzés, valami nincs rendben veled.
Figyelj, az nem jó, ha valaki ennyire függő személyiség, és pár órát sem bír ki egyedül a szabadnapján.
A helyedben megpróbálnám tartalommal feltölteni az életem, mert nekem pl. annyi tervem meg tennivalóm van, hogy ha most egy évig csak azokat csinálnám, akkor is örülnék, ha elvégezném őket. Így csak örülök, ha van időm magamra is, boldog vagyok, és nem nyafogok, pedig biztos, hogy sokkal többet vagyok egyedül, mint te, mert nekem barátom sincs.
Ez nagyon ne normlis.. Itt vot abhétvege a programozásra.. Nehgy 1 napot ne birj ki...
Hívd fel anyukádat..barátnődet..fürödj meg..relaxál.. És várd őket haza.. Locsolkodni úgyis csak délelőtt illik..
Azért az elég "beteg" hogy azért sírsz abbahagyhatatlanul, mert délelőtt elmentek locsolkodni a a fiúk..
Ajajjj, ez azért nem egészséges, ahogy érzel....
Tegnap volt valami közös program? Ott volt egy egész vasárnap a közös programra.
Azért az nem normális, hogy azóta sírsz, amióta elmentek. Dehát hazajönnek majd...
Ráadásul nem távkapcsolatban élsz, ahol néha találkoztok, akkor érteném, hogy inkább közös program lenne a locsolkodás helyett. Házasságban élsz és mindig együtt vagytok. Simán kibírható az a pár óra egyedül.
Nézz valami filmet, ülj be a kádba egy jó könyvvel, egyél valami finomat anélkül, hogy a gyerekre kelljen figyelni. Egyéves örökmozgó gyermek mellett áldás néhány óra nélküle! :D
Hihetetlen milyen nők vannak.
Ez egy ilyen nap. De van ezen kívül még 364 nap, amikor lehettek együtt, csinálhattok programot.
Ez egy jó program az apának és a fiának, ahova nem kell nő.
Nyugodj bele.
Nem normalis. Orulj, hogy apa foglalkozik a gyerekkel. Par ora nem az elet.
Miert nem mentel veluk te is egy rokonhoz? Ok tovabb mentek volna, es erted jottek volna mikor keszek. Megfujtod oket, annyira rajuk akasztod magad. Ez majom szeretet, de nem is szeretet, csak te nem tudod mit kezdjel magaddal. parod nem sokaig fog veled elni ilyen legkorben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!