Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magam rosszul emiatt?

Miért érzem magam rosszul emiatt?

Figyelt kérdés
párom és a fiunk elment locsolkodni.nagyon rosszul érzem magam hogy én itthon vagyok egyedül.alig vagyunk együtt,és még ilyenkor is elmennek.nem azt mondom hogy a családot ne locsolják,de a 10.ismerőst nem értem miért kell.egyszerűen nem birom abbahagyni a sírást mióta elmentek.nagyon rosszul esik hogy nincs velem és nem együtt csinálunk programot inkább.normális ez az érzés?
2014. ápr. 21. 11:11
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
98%

én nö vagyok, de nekem nagyon furcsa, hogy te azért sirsz, mert fél napot egyedül kell lenned :-O

én szeretem, amikor nincs itthon senki, végre nyugi van, nem kell kapkodni, foglalkozhatok magammal pár orát, olvasgathatok, netezhetek, kilakkozom a körmöm, veszek egy forro fürdöt..stb.

szerintem sem normális ez az érzés, valami nincs rendben veled.

2014. ápr. 21. 11:31
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, az nem jó, ha valaki ennyire függő személyiség, és pár órát sem bír ki egyedül a szabadnapján.

A helyedben megpróbálnám tartalommal feltölteni az életem, mert nekem pl. annyi tervem meg tennivalóm van, hogy ha most egy évig csak azokat csinálnám, akkor is örülnék, ha elvégezném őket. Így csak örülök, ha van időm magamra is, boldog vagyok, és nem nyafogok, pedig biztos, hogy sokkal többet vagyok egyedül, mint te, mert nekem barátom sincs.

2014. ápr. 21. 11:32
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
aj, aj kérdezö, te hiper érzékeny vagy.. senki nem bántott itt téged, de mégis hány éves vagy, hogy ennyire nem tudod lekötni magad?
2014. ápr. 21. 11:32
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon ne normlis.. Itt vot abhétvege a programozásra.. Nehgy 1 napot ne birj ki...

Hívd fel anyukádat..barátnődet..fürödj meg..relaxál.. És várd őket haza.. Locsolkodni úgyis csak délelőtt illik..

Azért az elég "beteg" hogy azért sírsz abbahagyhatatlanul, mert délelőtt elmentek locsolkodni a a fiúk..

2014. ápr. 21. 11:34
 15/50 anonim ***** válasza:
95%
Jah 27/ nő vagyok.. A fiúk nálunk is locsolkodnak..
2014. ápr. 21. 11:35
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

Ajajjj, ez azért nem egészséges, ahogy érzel....

Tegnap volt valami közös program? Ott volt egy egész vasárnap a közös programra.

Azért az nem normális, hogy azóta sírsz, amióta elmentek. Dehát hazajönnek majd...

Ráadásul nem távkapcsolatban élsz, ahol néha találkoztok, akkor érteném, hogy inkább közös program lenne a locsolkodás helyett. Házasságban élsz és mindig együtt vagytok. Simán kibírható az a pár óra egyedül.

Nézz valami filmet, ülj be a kádba egy jó könyvvel, egyél valami finomat anélkül, hogy a gyerekre kelljen figyelni. Egyéves örökmozgó gyermek mellett áldás néhány óra nélküle! :D

2014. ápr. 21. 11:35
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen milyen nők vannak.

Ez egy ilyen nap. De van ezen kívül még 364 nap, amikor lehettek együtt, csinálhattok programot.

Ez egy jó program az apának és a fiának, ahova nem kell nő.

Nyugodj bele.

2014. ápr. 21. 11:37
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem normalis. Orulj, hogy apa foglalkozik a gyerekkel. Par ora nem az elet.

Miert nem mentel veluk te is egy rokonhoz? Ok tovabb mentek volna, es erted jottek volna mikor keszek. Megfujtod oket, annyira rajuk akasztod magad. Ez majom szeretet, de nem is szeretet, csak te nem tudod mit kezdjel magaddal. parod nem sokaig fog veled elni ilyen legkorben.

2014. ápr. 21. 11:39
 19/50 anonim ***** válasza:
89%
Tuti, hogy nagyon rövid úton kidobnám a nőmet, mint macskát szarni, ha ilyen dolgokon rinyálna nekem.
2014. ápr. 21. 11:40
 20/50 A kérdező kommentje:
az a baj hogy se anyám,se apám..vannak csak mégsem de ez más sztori.valószínű azért vagyok így ezzel mert soha nem kaptam szeretetet,mindig el volt intézve azzal hogy itt egy kis pénz,nem foglalkoztak velem.és most erre van szükségem,hogy megkapjam azt amit a szüleim nem adtak meg nekem.lelkiismeret furdalásom van hogy ilyen vagyok,de sajnos nem tudok mit tenni ez ellen
2014. ápr. 21. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!