Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magam rosszul emiatt?

Miért érzem magam rosszul emiatt?

Figyelt kérdés
párom és a fiunk elment locsolkodni.nagyon rosszul érzem magam hogy én itthon vagyok egyedül.alig vagyunk együtt,és még ilyenkor is elmennek.nem azt mondom hogy a családot ne locsolják,de a 10.ismerőst nem értem miért kell.egyszerűen nem birom abbahagyni a sírást mióta elmentek.nagyon rosszul esik hogy nincs velem és nem együtt csinálunk programot inkább.normális ez az érzés?
2014. ápr. 21. 11:11
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
gondolom mindenki tökéletes,mert kaptatok szeretetet.veletek foglalkoztak,velem soha.akkor hagyjon el emiatt,már megszoktam az egyedüllétet
2014. ápr. 21. 11:42
 22/50 Jégtánc ***** válasza:
88%
De igen.Menj orvoshoz és kérj segítsėget.
 23/50 A kérdező kommentje:
gondolom mindenki tökéletes,mert kaptatok szeretetet.veletek foglalkoztak,velem soha.akkor hagyjon el emiatt,már megszoktam az egyedüllétet
 24/50 Jégtánc ***** válasza:
95%
Egyáltalán nem tökéletes mindenki,és több embernek van/ vagy volt sanyarú gyermekkora mint szép gyerekkor.Viszont nem mindenki hagyja hogy ennyire megbélyegezze.Szerezz segítsėget,mert ez egyáltalán nem normális.Nem csak magadat teszed tönkre de ezzel a hozzáállással előbb utóbb a családod is.
2014. ápr. 21. 11:45
 25/50 anonim ***** válasza:
97%
Ahogy egy előttem író is tanácsolta: ezzel keress fel szakembert, mert hosszú távon el fogsz magad mellől üldözni mindenkit, aki még szeret téged! Ezt a fajta ragaszkodást senki sem viseli el, nem beszélve arról, hogy folyton elégedetlenkedhetsz, mert általában teljesítethetlen elvárásokat támasztasz mások elé. Ez nem normális és egyedül fogsz maradni. Keress egy szakembert, amíg még nem késő!
2014. ápr. 21. 11:48
 26/50 anonim ***** válasza:
85%

Egy éves a gyereked, először megy locsolkodni, te meg irigy vagy mert ez most apás program. Hagyd már őt is foglalkozni a gyerekkel!

Nekem inkább könnyet csalna a szemembe a meghatódás, hogy a párom és a közös gyermekünknek van egy saját napja, amikor közösen csinálnak valamit és az csak az övék.

Ne irigyeld már a gyereket az apjától! Kilóg a lóláb.

Nő vagyok.

2014. ápr. 21. 11:48
 27/50 anonim ***** válasza:
79%
Miért érzem azt, hogy tökéletesen üres, szeretfüggő vagy és örökké a másikat szipolyozod? Legyen az barát, család vagy a párod. Nyilván nem szántszándékkal, de attól meg ez megy. Semmi hobbid nincs? Anyuka vagy és családanya nem 5 éves, vásárban elveszett kisgyerek! Nézz magadba, nézz a múltadba, mert ez nem természetes: miért kell megborulni pár óra egyedülléten? Oké, hogy dedikált egyedüllét az ilyen, mert ünnep és ilyenkor jobban kibukik minden, még ha nem is karácsony, de ez akkor sincs rendben így. Nem a csúnya, rossz, gonosz, lelketlen férfiakat kell szidni, hanem tényleg befelé nézelődni. Normális az érzés, de nem ebben a fokozatában, így nem az. Önismerethiány, kommunikáció hiánya, elfojtások. Semmi értelme. Beszélgetni minek. REMÉNYTELENAZ EMBERISÉG! 80%-BAN ERRŐL SZÓLNAK A KÉRÉDSEK! Elég. Menstruálsz?
2014. ápr. 21. 11:49
 28/50 A kérdező kommentje:
miért forgatjátok ki a szavaimat?nem irigylem én az apjától.de soha nem vagyunk együtt..ez így aztán család a javából..apa egész nap dolgozik,kb alszunk mire hazaér,és hétvégén meg alig tudunk együtt lenni..én igénylem a családi egaüttléteket,nem tudom hogy ez miért baj..megköszönném ha több válasz nem érkezne..
2014. ápr. 21. 11:52
 29/50 anonim ***** válasza:
45%

Miért nem mentél el velük?Nàlunk "csalàdi program" a locsolkodàs én is el szoktam menni.Egyrészt mert még kicsi a fiam,màsrészt ilynkor elmegyünk a tàvolabb élö rokonokhoz is.

Sajnos az idei locsolkodàs nàlunk elmarad mert a férjem lebetegett!:(

2014. ápr. 21. 11:52
 30/50 anonim ***** válasza:
19%
Ha igényled az együttlétet, de ezt nem kapod meg, akkor rossz emberhez mentél hozzá. Ezen senki sem tud már segíteni, ha a férjed nem hajlandó a változtatásra. Akkor vagy törődj bele, hogy ennyi jut, vagy lépj tovább és találd meg azt, aki eleget törődik veled.
2014. ápr. 21. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!