Majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a sógorom pedofil, vagy legalábbis aberrált. Mit tegyek, kinek szóljak? Vagy ne avatkozzak bele?
Kislányom 4 éves, és az egyik új mániája, hogy az ölünkben ülve szétnyitja a combjait és fel-le csúszkál, "maszturbál". A férjemmel ilenkor mindig letesszük, kedvesen, de határozottan.
Hétvégén a férjem bátyjáéknál voltunk ebédelni.
Utána kimentünk a kertbe, a lányom pedig bent maradt a házban a sógorommal. Valamiért benéztem hozzájuk, és azt láttam, hogy a lányom ugyanígy fel-le csúszkált a sógorom ölében, a sógorom pedig nem csak hogy hagyta, hanem jól kivehetően állt a pénisze a nadrágjában. Biztosan jól láttam, melegítőnadrág volt rajta, elég egyértelműáen látszott.
Nem csináltam jelenetet, mert nem akartam megijeszteni a gyereket, egyszerűen mondtam a lányomnak hogy jöjjön, megyünk a játszótérre és elvonszoltam onnan.
Utána természetesen elmondtam a férjemnek, mindketten nagyon ki vagyunk borulva a történtek miatt. Természetesen soha többé nem hagyom kettesben a sógoromat a lányommal.
Mit csináljunk? Beszéljünk erről a sógorommal? Esetleg a feleségének szóljunk? Nekik is van két kicsi gyerekük, egy 3 éves kisfiú és egy 1 éves kislány.
Vagy egyszerűen ne foglalkozzunk vele? Mi ilyenkor a teendő?
Elolvastam az összes választ és egyetértek a többséggel.
Ha a sógorod pedofil lenne akkor rendszeres bepróbálkozna, molesztálná a lányodat, azt meg gondolom már észrevettétek volna. Ráadásul nem otthon csinálná a saját házában, ahol mindenki rajta kaphatja...
Egyébként kicsit gáznak tartom, hogy a lányodra nem tudsz normálisan rászólni. Én is hamar felfedeztem a testem(4-5 éves lehettem), de tudtam, hogy mások előtt nem szabad, mert ez csak az én dolgom. Ehelyett a lányod, mindenkinek odadörzsölgetni, tökre kellemetlen lehet. Szólj rá!
Ezt semmiképp ne hagyjátok annyiban, mert nagyon gyanús a sztori, és ha tényleg pedofil, akkor ti lesztek a felelősek, ha a saját gyerekei életét tönkreteszi. Tapasztalatból mondom, hogy járjatok az ügy végére. Beszéljetek a feleségével.
A kislány viselkedése pedig "normális", hiszen ilyen korban mindenki "felfedezi" kicsit a testét, ez tény, de az nem fog neki használni ha csak leteszitek az öletekből.
Ha pedofil lenne, annak más jelei is lennének..
Pl. taperálná játék közben, "úgy" nézne rá (ezt egy nő simán kiszűri..) Nem csak akkor lenne erekciója, ha a kislány véletlenül közvetlen ingert adna. Mindenesetre én rajta tartanám a szemem, de egy alaptalan váddal az egész családját és az embert is egy életre tönkre lehet tenni.
A kislányt változatlanul mondom, sürgősen le kell szoktatni erről, mert potenciális áldozat így..
Nemiség felfedezése mond valamit? Nézzetek utána a neten!
Nekem van egy női ismerősőm aki egyedül neveli a kislányát. (4éves a kislány)
Ő is mesélt nekem ilyeneket, hogy a lánya csúszkál a pl széken. Söt valamikor még a bugyiját is leveszi és úgy csinálja.
Azok az emberek akik azt allitjak h a sogor az aldozat nemes egyszeruseggel elmebetegek! A gyerekek ugyanugy elkezdik felfedezni a testuket mint a kamaszok, azzal a kulonbseggel h ők meg nem tudjak h ezt nem illil masok elott. En is maszturbaltam kiskoromban es nem azert mert tanultam hanem mert rajottem h ez nekem jo. Soha senkit nem lattam elotte maszturbalni, nem tanult volt, ez biztos!
Az anya pedig, a lehető legjozanabbul es tokeletesen cselekedett, le a kalappal, komolyan!!
Es amugy, igen rohadtul pedo a manus. Kiskoromban legjbb baratnom anyja alkoholista volt. Voltak hasonlo baratai. Elegge jozan voltam es edesanyam megtanitott arra, h mi az aminek gxanusnak kell lennie. Ez a megfelelo cselekedet es az ilyen patkanyokat feljelenteni mind!!!!!
" gyerekek ugyanugy elkezdik felfedezni a testuket mint a kamaszok, azzal a kulonbseggel h ők meg nem tudjak h ezt nem illil masok elott."
Ezért vannak a szülők, már a normálisabbja, aki ezt közli a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!