Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Küldjem el a férjem és a...

Küldjem el a férjem és a kislányom anyósomhoz vagy ne avatkozzak bele? "miattam" van a harag

Figyelt kérdés
Anyósom a fejébe vette, hogy majd ő nálunk költözik és vigyáz a kislányunkra, mert én vagyok olyan szemét, hogy 1 évesen bölcsibe adom... Megköszöntük, és kedvesen visszautasítottuk. Most pikkel rám. Pedig közös döntés volt. Szülinapja lesz és közölte hogy én ne menjek oda. Kicsit zokon esett de túlélem. Mondtam a férjemnek hogy menjen le nyugodtan, talán tudnak beszélni, megérteti vele, hogy nem rosszindulat vezérelt engem sem. De szeretjük az életünket, így hármasban ahogy vagyunk, és a bölcsit sem találom rossz dolognak, különben még itthon lennék vele. A férjem viszont azt mondta nem megy, majd észhez tér az anyja. De én nem akarom tovább mérgesíteni a dolgot. Ha nem lesz ott, akkor tuti sír két hétig és én leszek a sz.r már megint. Engem tényleg nem érdekelne ha lemenne. Próbáljam meggyőzni a férjem, vagy neki van igaza?
2013. ápr. 14. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hadd döntse el a férjed, hogy akar menni,vagy sem.
2013. ápr. 14. 22:33
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a ferjednek van igaza! Nem szabad engedni mindenfele erzelmi zsarolasnak meg gyerekes duzzogasnak. Ha a ferjed lemegy, akkor az anyos megszokja, hogy korulotte forog a vilag, es megjobban felfujja magat... ha viszont nem, akkor esetleg felmerul benne, hogy vele van a baj, es nem mindenki massal.
2013. ápr. 14. 22:34
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Ez most egy hatalmi harc anyósod részéről. Szerintem két dolgot tehetsz.

1. Mégis elmész, a férjeddel és a gyerekeddel. Ne foglalkozz azzal, hogy kijelentette, ne menj.

2. Hagyd, hogy a férjed döntsön. És igaza van abban, hogy nem akar menni.

Én a helyedben elmennék, és úgy tennék, mintha nem mondta volna, hogy ne menj. Ha akkor mégis "elküld", akkor a férjeddel + gyerekeddel együtt hazajönnék, és vessen magára.

2013. ápr. 14. 22:35
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
A férjed helyesen döntött, légy hálás érte! Világosan érzékelteti, hogy Ti összetartoztok, és anyós nem állhat közétek. Ritka erény.
2013. ápr. 14. 22:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Valahol persze örülök, hogy nem "mellém áll". Csak nem akarom elmérgesíteni a kapcsolatot, ő az egyetlen nagyszülője a lányomnak. Lehet tényleg az lesz a megoldás, hogy odamegyek és természetesen viselkedek. Csak nem rak ki:)
2013. ápr. 14. 22:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem kell az nem a mondatba :)
2013. ápr. 14. 22:47
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem is hatalmi harc. Menjetek oda együtt, ha elzavar, akkor gyertek el együtt...
2013. ápr. 14. 22:48
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem vagy mind a ketten menjetek, vagy egyikőtök se. Ha most a férjed elmegy, akkor azt anyós azt fogja hinni, hogy az sem közös döntés volt, hogy bölcsibe megy a gyerek. Anyóssal szemben együtt kell mozogjatok, hogy lássa, csapat vagytok, a döntéseitek a csapaté, és ebbe nem siránkozhat bele, és nem vádolhat téged minden ganésággal.
2013. ápr. 15. 07:59
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, én spec nagyon nem örülnék neki, ha a párom bele akarna szólni az anyámmal való kapcsolatomba... a férjed nem kiskorú, hogy te küldjed a saját anyjához, ha akar megy, ha nem akar, nem megy. Szóval ne avatkozz bele.
2013. ápr. 15. 09:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mennék oda, ahol kijelentették, nincs mit keressek. Biztosan nem, amíg szépen nem kérnek rá, vagyis visszaáll a rend.

Szép tőled,hogy a férjednek ajánlottad, hogy őkmenjenek nyugodtan, tőle pedig az szép, hogy így kiáll melletted. Szeretitek egymást :)

Anyós meg hadd forrjon, ezekszerint ráér, pedig ő sem lesz már fiatalabb.

2013. ápr. 15. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!