Küldjem el a férjem és a kislányom anyósomhoz vagy ne avatkozzak bele? "miattam" van a harag
Figyelt kérdés
Anyósom a fejébe vette, hogy majd ő nálunk költözik és vigyáz a kislányunkra, mert én vagyok olyan szemét, hogy 1 évesen bölcsibe adom... Megköszöntük, és kedvesen visszautasítottuk. Most pikkel rám. Pedig közös döntés volt. Szülinapja lesz és közölte hogy én ne menjek oda. Kicsit zokon esett de túlélem. Mondtam a férjemnek hogy menjen le nyugodtan, talán tudnak beszélni, megérteti vele, hogy nem rosszindulat vezérelt engem sem. De szeretjük az életünket, így hármasban ahogy vagyunk, és a bölcsit sem találom rossz dolognak, különben még itthon lennék vele. A férjem viszont azt mondta nem megy, majd észhez tér az anyja. De én nem akarom tovább mérgesíteni a dolgot. Ha nem lesz ott, akkor tuti sír két hétig és én leszek a sz.r már megint. Engem tényleg nem érdekelne ha lemenne. Próbáljam meggyőzni a férjem, vagy neki van igaza?2013. ápr. 14. 22:25
11/12 anonim válasza:
Szia! sikerült rendezni a dolgokat?
12/12 anonim válasza:
Anyósom beleszólt amikor hoztam egy döntést ami neki nem tetszett.
Most a férjem hozott egy döntést ami nekem nem tetszik.
Szerintetek beleszóljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!