Majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a sógorom pedofil, vagy legalábbis aberrált. Mit tegyek, kinek szóljak? Vagy ne avatkozzak bele?
Kislányom 4 éves, és az egyik új mániája, hogy az ölünkben ülve szétnyitja a combjait és fel-le csúszkál, "maszturbál". A férjemmel ilenkor mindig letesszük, kedvesen, de határozottan.
Hétvégén a férjem bátyjáéknál voltunk ebédelni.
Utána kimentünk a kertbe, a lányom pedig bent maradt a házban a sógorommal. Valamiért benéztem hozzájuk, és azt láttam, hogy a lányom ugyanígy fel-le csúszkált a sógorom ölében, a sógorom pedig nem csak hogy hagyta, hanem jól kivehetően állt a pénisze a nadrágjában. Biztosan jól láttam, melegítőnadrág volt rajta, elég egyértelműáen látszott.
Nem csináltam jelenetet, mert nem akartam megijeszteni a gyereket, egyszerűen mondtam a lányomnak hogy jöjjön, megyünk a játszótérre és elvonszoltam onnan.
Utána természetesen elmondtam a férjemnek, mindketten nagyon ki vagyunk borulva a történtek miatt. Természetesen soha többé nem hagyom kettesben a sógoromat a lányommal.
Mit csináljunk? Beszéljünk erről a sógorommal? Esetleg a feleségének szóljunk? Nekik is van két kicsi gyerekük, egy 3 éves kisfiú és egy 1 éves kislány.
Vagy egyszerűen ne foglalkozzunk vele? Mi ilyenkor a teendő?
Amúgy, elmesélek egy történetet az erekcióról, úgy hogy még inger sem kell, hogy érje a férfit...
A vőlegényem maga mesélte nekem egyszer, hogy a munkahelyén hátraküldték gumiabroncsokat pakolgatni. Egyedül volt, unatkozott, így elkezdett járni az agya, és hogy eszébe jutott a legutóbbi szeretkezésünk, mire akaratlanul is elkezdett merevedni.. és hogy még jó, hogy egyedül volt és senki nem látta! És nem, nem hiszem, hogy a rossz gumiabroncsok látványa izgatta volna fel. :) De volt olyan is, amikor az eljegyzésünkről beszélgettünk, hogy szorosabbá akarjuk tenni a kapscolatunkat, egyszercsak merevedése lett. És nem, akkor sem történt semmi, hanem beszélgettünk. :D Szóval ne hidd, hogy csakis akkor van erekciója egy pasinak ha meztelen nőt lát, vagy inzultálják..elő szokott fordulni, csak nem verik nagy dobra, illetve nem fogja azt mesélni boldog/boldogtalannak, hogy mikor volt váratlanul erekciója..
Mellesleg azért, mert leírod, hogy szerinted nincs ellentmondás a rászóltam-nem szóltam rá kérdéskörre még sajnos van.
Még a válaszodban is benne van az ellentmondás:
szerintem nincs ellentmondás!!!:
A kérdező kommentje:
#46,
szerintem nincs ellentmondás. Magát a maszturbálást nem tiltjuk, amikor az ölünkben próbálja csinálni, akkor letesszük és elmondjuk, hogy ilyesmit csak egyedül szabad.
Nem tudom, hogy a szövegértéssel vannak-e problémáid, vagy azzal, hogy szerinted nem ugyanaz ebben a helyzetben a "rászólni" meg a "tiltani", de nincs igazad.
A férjemmel este beszélgettünk az ágyban, felöltözve. Teljesen semleges dolgokról. Én pedig közben a hasát simogattam, és már ettől is merevedett neki.
Tudod, mi lett volna a pedofil reakció? Ha a kislányod lába közé nyúlt volna, vagy a kis testét simogatja, vagy elkezdi magához szorítani. De nem az, hogy a kezecskéjét fogta, és közben jelmezekről beszélgettek.
Túlkomplikálod, túlreagálod.
Higgadj le már egy kicsit!
Nézd, én nem tudom, hogy milyen ember vagy, de szerintem már az sem normális, hogy megkérdezed apádat meg az öcsédet, hogy nekik volt-e erekciójuk míg a gyerek az ölükbe volt.
Na, befejezem, nem ér ennyit az időm :)
De azt azért tényleg remélem, hogy kamu a kérdés és nincsenek olyan emberek, akik nem tudják, hogy ilyenkor mi a teendő!
Nagyon sürgősen szoktasd le a kislányt erről, mert még komoly veszélybe kerülhet emiatt, ha tényleg kifog egy abberáltat..
Az elmondások alapján szerintem nem pedofil a sógorod.
Szegény kérdező, kapsz itt mindent az emberek jóindulatából.
Figyelj, megpróbálom összegezni, miket írtunk.
A később kapott infók alapján szerintem ezek az általános vélemények (aztán, ha valaki nem ért egyet, javítson ki):
- A sógor nem pedofil, csak játszott a gyerekkel.
- Valószínűleg önkéntelen reakció volt nála, mert ilyesmi igenis létezik a férfiaknál.
- A gyereknek komolyan el kell magyarázni, hogy ezt nem szabad mások előtt, csak egyedül a szobájában.
- Az, hogy hogyan reagáltad le, már mindegy. Valószínűleg, összességében egész jól.
- És én nem szólnék senkinek.
- Ha továbbra is ennyire zavar a dolog, legközelebb ne hagyd, hogy a gyerek a sógor ölébe üljön.
Pont. Szerintem kaptál elég tanácsot. Remélem, ezeket megfogadod, amiket összeszedtem.
Én voltam a legelső válaszoló. Figyelj,most olvastam,hogy a farsangi jelmezekről beszélgettek közben. Ebben az esetben még azt is visszaszívom,hogy biztosan defektes,ez nem pedofilía,ez jelentéktelen merevedés volt,valamai fizikai inger váltotta ki,vagy épp eszébe jutott valami erotikus dolog.
Pedofília = gyerekekhez való szexuális vonzódás. Én itt ennek nem látom jelét,ha nem fogdosta és nem is beszélt vele semmiféle "kényes" témáról!
Le fogtok pontozni, de lesz....om.
Én szólbék a feleségnek, a kuslányuk miatt!
"Tehát én vagyok a hülye, amiért nem vágtam le a sógorom farkát ott helyben. "
Most puffogsz és ezért írsz ilyen hülyeséget.
"Ugyanakkor azért is én vagyok a hülye, mert ilyet merészelek feltételezni róla."
Elhamarkodottan feltételezel ilyet róla
"Illetve még azért is hülye vagyok, mert nem szólok a feleségének."
Felesleges egy teljesen félreértett dolog miatt meghurcoltatni a sógorod.
"De akkor is hülye vagyok, ha szólok neki, mert ezek igen súlyos vádak és hát amit láttam, az nem bizonyít semmit. "
Pontosan. Ez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!