Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Majdnem 100%-ig biztos vagyok...

Majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a sógorom pedofil, vagy legalábbis aberrált. Mit tegyek, kinek szóljak? Vagy ne avatkozzak bele?

Figyelt kérdés

Kislányom 4 éves, és az egyik új mániája, hogy az ölünkben ülve szétnyitja a combjait és fel-le csúszkál, "maszturbál". A férjemmel ilenkor mindig letesszük, kedvesen, de határozottan.

Hétvégén a férjem bátyjáéknál voltunk ebédelni.

Utána kimentünk a kertbe, a lányom pedig bent maradt a házban a sógorommal. Valamiért benéztem hozzájuk, és azt láttam, hogy a lányom ugyanígy fel-le csúszkált a sógorom ölében, a sógorom pedig nem csak hogy hagyta, hanem jól kivehetően állt a pénisze a nadrágjában. Biztosan jól láttam, melegítőnadrág volt rajta, elég egyértelműáen látszott.

Nem csináltam jelenetet, mert nem akartam megijeszteni a gyereket, egyszerűen mondtam a lányomnak hogy jöjjön, megyünk a játszótérre és elvonszoltam onnan.

Utána természetesen elmondtam a férjemnek, mindketten nagyon ki vagyunk borulva a történtek miatt. Természetesen soha többé nem hagyom kettesben a sógoromat a lányommal.

Mit csináljunk? Beszéljünk erről a sógorommal? Esetleg a feleségének szóljunk? Nekik is van két kicsi gyerekük, egy 3 éves kisfiú és egy 1 éves kislány.

Vagy egyszerűen ne foglalkozzunk vele? Mi ilyenkor a teendő?

2014. ápr. 15. 08:52
 61/91 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy, elmesélek egy történetet az erekcióról, úgy hogy még inger sem kell, hogy érje a férfit...

A vőlegényem maga mesélte nekem egyszer, hogy a munkahelyén hátraküldték gumiabroncsokat pakolgatni. Egyedül volt, unatkozott, így elkezdett járni az agya, és hogy eszébe jutott a legutóbbi szeretkezésünk, mire akaratlanul is elkezdett merevedni.. és hogy még jó, hogy egyedül volt és senki nem látta! És nem, nem hiszem, hogy a rossz gumiabroncsok látványa izgatta volna fel. :) De volt olyan is, amikor az eljegyzésünkről beszélgettünk, hogy szorosabbá akarjuk tenni a kapscolatunkat, egyszercsak merevedése lett. És nem, akkor sem történt semmi, hanem beszélgettünk. :D Szóval ne hidd, hogy csakis akkor van erekciója egy pasinak ha meztelen nőt lát, vagy inzultálják..elő szokott fordulni, csak nem verik nagy dobra, illetve nem fogja azt mesélni boldog/boldogtalannak, hogy mikor volt váratlanul erekciója..

2014. ápr. 15. 11:03
 62/91 anonim ***** válasza:
34%

Mellesleg azért, mert leírod, hogy szerinted nincs ellentmondás a rászóltam-nem szóltam rá kérdéskörre még sajnos van.

Még a válaszodban is benne van az ellentmondás:

szerintem nincs ellentmondás!!!:

A kérdező kommentje:

#46,

szerintem nincs ellentmondás. Magát a maszturbálást nem tiltjuk, amikor az ölünkben próbálja csinálni, akkor letesszük és elmondjuk, hogy ilyesmit csak egyedül szabad.

Nem tudom, hogy a szövegértéssel vannak-e problémáid, vagy azzal, hogy szerinted nem ugyanaz ebben a helyzetben a "rászólni" meg a "tiltani", de nincs igazad.

2014. ápr. 15. 11:05
 63/91 anonim ***** válasza:
92%

A férjemmel este beszélgettünk az ágyban, felöltözve. Teljesen semleges dolgokról. Én pedig közben a hasát simogattam, és már ettől is merevedett neki.

Tudod, mi lett volna a pedofil reakció? Ha a kislányod lába közé nyúlt volna, vagy a kis testét simogatja, vagy elkezdi magához szorítani. De nem az, hogy a kezecskéjét fogta, és közben jelmezekről beszélgettek.

Túlkomplikálod, túlreagálod.

Higgadj le már egy kicsit!

2014. ápr. 15. 11:07
 64/91 anonim ***** válasza:
91%

Nézd, én nem tudom, hogy milyen ember vagy, de szerintem már az sem normális, hogy megkérdezed apádat meg az öcsédet, hogy nekik volt-e erekciójuk míg a gyerek az ölükbe volt.

Na, befejezem, nem ér ennyit az időm :)

De azt azért tényleg remélem, hogy kamu a kérdés és nincsenek olyan emberek, akik nem tudják, hogy ilyenkor mi a teendő!

2014. ápr. 15. 11:10
 65/91 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon sürgősen szoktasd le a kislányt erről, mert még komoly veszélybe kerülhet emiatt, ha tényleg kifog egy abberáltat..

Az elmondások alapján szerintem nem pedofil a sógorod.

2014. ápr. 15. 11:29
 66/91 anonim ***** válasza:
92%

Szegény kérdező, kapsz itt mindent az emberek jóindulatából.

Figyelj, megpróbálom összegezni, miket írtunk.

A később kapott infók alapján szerintem ezek az általános vélemények (aztán, ha valaki nem ért egyet, javítson ki):

- A sógor nem pedofil, csak játszott a gyerekkel.

- Valószínűleg önkéntelen reakció volt nála, mert ilyesmi igenis létezik a férfiaknál.

- A gyereknek komolyan el kell magyarázni, hogy ezt nem szabad mások előtt, csak egyedül a szobájában.

- Az, hogy hogyan reagáltad le, már mindegy. Valószínűleg, összességében egész jól.

- És én nem szólnék senkinek.

- Ha továbbra is ennyire zavar a dolog, legközelebb ne hagyd, hogy a gyerek a sógor ölébe üljön.

Pont. Szerintem kaptál elég tanácsot. Remélem, ezeket megfogadod, amiket összeszedtem.

2014. ápr. 15. 11:32
 67/91 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy szegény sógorodnak pisilni kellett, te meg túlkombináltál mindent? :-)
2014. ápr. 15. 11:50
 68/91 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam a legelső válaszoló. Figyelj,most olvastam,hogy a farsangi jelmezekről beszélgettek közben. Ebben az esetben még azt is visszaszívom,hogy biztosan defektes,ez nem pedofilía,ez jelentéktelen merevedés volt,valamai fizikai inger váltotta ki,vagy épp eszébe jutott valami erotikus dolog.

Pedofília = gyerekekhez való szexuális vonzódás. Én itt ennek nem látom jelét,ha nem fogdosta és nem is beszélt vele semmiféle "kényes" témáról!

2014. ápr. 15. 12:07
 69/91 anonim ***** válasza:
3%

Le fogtok pontozni, de lesz....om.

Én szólbék a feleségnek, a kuslányuk miatt!

2014. ápr. 15. 12:33
 70/91 anonim ***** válasza:
83%

"Tehát én vagyok a hülye, amiért nem vágtam le a sógorom farkát ott helyben. "

Most puffogsz és ezért írsz ilyen hülyeséget.

"Ugyanakkor azért is én vagyok a hülye, mert ilyet merészelek feltételezni róla."

Elhamarkodottan feltételezel ilyet róla

"Illetve még azért is hülye vagyok, mert nem szólok a feleségének."

Felesleges egy teljesen félreértett dolog miatt meghurcoltatni a sógorod.

"De akkor is hülye vagyok, ha szólok neki, mert ezek igen súlyos vádak és hát amit láttam, az nem bizonyít semmit. "

Pontosan. Ez így van.

2014. ápr. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!