Majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a sógorom pedofil, vagy legalábbis aberrált. Mit tegyek, kinek szóljak? Vagy ne avatkozzak bele?
Kislányom 4 éves, és az egyik új mániája, hogy az ölünkben ülve szétnyitja a combjait és fel-le csúszkál, "maszturbál". A férjemmel ilenkor mindig letesszük, kedvesen, de határozottan.
Hétvégén a férjem bátyjáéknál voltunk ebédelni.
Utána kimentünk a kertbe, a lányom pedig bent maradt a házban a sógorommal. Valamiért benéztem hozzájuk, és azt láttam, hogy a lányom ugyanígy fel-le csúszkált a sógorom ölében, a sógorom pedig nem csak hogy hagyta, hanem jól kivehetően állt a pénisze a nadrágjában. Biztosan jól láttam, melegítőnadrág volt rajta, elég egyértelműáen látszott.
Nem csináltam jelenetet, mert nem akartam megijeszteni a gyereket, egyszerűen mondtam a lányomnak hogy jöjjön, megyünk a játszótérre és elvonszoltam onnan.
Utána természetesen elmondtam a férjemnek, mindketten nagyon ki vagyunk borulva a történtek miatt. Természetesen soha többé nem hagyom kettesben a sógoromat a lányommal.
Mit csináljunk? Beszéljünk erről a sógorommal? Esetleg a feleségének szóljunk? Nekik is van két kicsi gyerekük, egy 3 éves kisfiú és egy 1 éves kislány.
Vagy egyszerűen ne foglalkozzunk vele? Mi ilyenkor a teendő?
Már ne is haragudj, de azért mert csúszkál a kislány az öletekben, az nem maszturbálás, teljesen ledöbbentem ettől. Nálunk lovacskázásnak hívjuk vagy csúszkálásnak.
A sógor természetesen nem normális, amit tehetsz hogy nem viszed el többet a gyereket hozzájuk és mindenféle kontaktust leredukálsz köztük.
Nem, a lovacskázás teljesen más. A lovacskázás az, amikor ül a térdünkön, és fel-le ugrál, vagy rázzuk a fenekét a térdünkkel.
Ez a csúszkálás úgy történik, hogy szétnyitja a combjait és közé veszi a mi lábunkat, és fel-le csúszik. Kb mint amikor a szék karfáján csinálják a gyerekek.
És ez igenis maszturbálás, ami ebben a korban természetes, és nem, nem szabad tiltani, azt kell elérni, hogy ne mások előtt csinálja. Tanultam gyerekpszichológiát meg fejlődéslélektant.
De légyszi ne offoljuk már szét a kérdést ezzel.
"Ha az en gyerekem csinálna ezt, abban a pillanatban elmondanám neki, hogy ezt nem szabad. Abból, hogy "mindig leteszzuk, kedvesen , de határozottan " max annyit fog fel, hogy anya apa nem szeretik. Talán a Pistabacsi/Katineni/akárki majd szereti."
A legrosszabb dolog azt mondani, hogy "nem szabad". Azt neveled ezzel bele, hogy nem szabad jóérzést okoznia saját magának. Azt kell mondani, hogy ilyenkor mindig menjen a saját szobájába, és ott, egyedül. De "nem szabad", azt NEM SZABAD mondani! Kb annyira romboló, mint hogy "az önkielégítést gerincsorvadást okoz".
"Az meg mindig nem derült ki, hogy miért nem mondtad a gyerekednek hogy ilyet nem szabad csinalni...."
Azért, mert baromság, hogy nem szabad. Ennyi.
A kérdező kommentje:
Azért, mert baromság, hogy nem szabad. Ennyi.
Akkor áruld mar el, hogy megis miért zavar, hogy a sógorod on is kipróbálta, ha szerinted "baromsag, hogy nem szabad"?
#28,
mire kellett volna felkészítenem? Szerinted normális dolog, hogy egy felnőtt férfinak feláll a farka, ha egy négyéves kislány az ölében csúszkál?
Érdekes, se a férjemnek, se apukámnak, se apósomnak, se az öcsémnek, se a barátaimnak nem állt fel soha attól, hogy a lányom az ölükben lovagolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!