Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Majdnem 100%-ig biztos vagyok...

Majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a sógorom pedofil, vagy legalábbis aberrált. Mit tegyek, kinek szóljak? Vagy ne avatkozzak bele?

Figyelt kérdés

Kislányom 4 éves, és az egyik új mániája, hogy az ölünkben ülve szétnyitja a combjait és fel-le csúszkál, "maszturbál". A férjemmel ilenkor mindig letesszük, kedvesen, de határozottan.

Hétvégén a férjem bátyjáéknál voltunk ebédelni.

Utána kimentünk a kertbe, a lányom pedig bent maradt a házban a sógorommal. Valamiért benéztem hozzájuk, és azt láttam, hogy a lányom ugyanígy fel-le csúszkált a sógorom ölében, a sógorom pedig nem csak hogy hagyta, hanem jól kivehetően állt a pénisze a nadrágjában. Biztosan jól láttam, melegítőnadrág volt rajta, elég egyértelműáen látszott.

Nem csináltam jelenetet, mert nem akartam megijeszteni a gyereket, egyszerűen mondtam a lányomnak hogy jöjjön, megyünk a játszótérre és elvonszoltam onnan.

Utána természetesen elmondtam a férjemnek, mindketten nagyon ki vagyunk borulva a történtek miatt. Természetesen soha többé nem hagyom kettesben a sógoromat a lányommal.

Mit csináljunk? Beszéljünk erről a sógorommal? Esetleg a feleségének szóljunk? Nekik is van két kicsi gyerekük, egy 3 éves kisfiú és egy 1 éves kislány.

Vagy egyszerűen ne foglalkozzunk vele? Mi ilyenkor a teendő?

2014. ápr. 15. 08:52
 21/91 anonim ***** válasza:
100%
Na azért butaságokba már ne menjünk bele,SEHOL nem kellett látnia a maszturbálást a gyereknek,ilyen korban teljesen normális a (nem tudatos) önkielégítés,a nemi szervek felfedezése. Persze meg kell tanítani nekik,hogy nem illik mások előtt,de ez időbe telik.
2014. ápr. 15. 09:56
 22/91 anonim ***** válasza:
30%
Ha az en gyerekem csinálna ezt, abban a pillanatban elmondanám neki, hogy ezt nem szabad. Abból, hogy "mindig leteszzuk, kedvesen , de határozottan " max annyit fog fel, hogy anya apa nem szeretik. Talán a Pistabacsi/Katineni/akárki majd szereti.
2014. ápr. 15. 10:01
 23/91 anonim ***** válasza:
0%

Már ne is haragudj, de azért mert csúszkál a kislány az öletekben, az nem maszturbálás, teljesen ledöbbentem ettől. Nálunk lovacskázásnak hívjuk vagy csúszkálásnak.

A sógor természetesen nem normális, amit tehetsz hogy nem viszed el többet a gyereket hozzájuk és mindenféle kontaktust leredukálsz köztük.

2014. ápr. 15. 10:05
 24/91 A kérdező kommentje:

Nem, a lovacskázás teljesen más. A lovacskázás az, amikor ül a térdünkön, és fel-le ugrál, vagy rázzuk a fenekét a térdünkkel.

Ez a csúszkálás úgy történik, hogy szétnyitja a combjait és közé veszi a mi lábunkat, és fel-le csúszik. Kb mint amikor a szék karfáján csinálják a gyerekek.

És ez igenis maszturbálás, ami ebben a korban természetes, és nem, nem szabad tiltani, azt kell elérni, hogy ne mások előtt csinálja. Tanultam gyerekpszichológiát meg fejlődéslélektant.

De légyszi ne offoljuk már szét a kérdést ezzel.

2014. ápr. 15. 10:11
 25/91 anonim ***** válasza:
94%

"Ha az en gyerekem csinálna ezt, abban a pillanatban elmondanám neki, hogy ezt nem szabad. Abból, hogy "mindig leteszzuk, kedvesen , de határozottan " max annyit fog fel, hogy anya apa nem szeretik. Talán a Pistabacsi/Katineni/akárki majd szereti."

A legrosszabb dolog azt mondani, hogy "nem szabad". Azt neveled ezzel bele, hogy nem szabad jóérzést okoznia saját magának. Azt kell mondani, hogy ilyenkor mindig menjen a saját szobájába, és ott, egyedül. De "nem szabad", azt NEM SZABAD mondani! Kb annyira romboló, mint hogy "az önkielégítést gerincsorvadást okoz".

2014. ápr. 15. 10:13
 26/91 anonim ***** válasza:
11%
Az meg mindig nem derült ki, hogy miért nem mondtad a gyerekednek hogy ilyet nem szabad csinalni....
2014. ápr. 15. 10:13
 27/91 A kérdező kommentje:

"Az meg mindig nem derült ki, hogy miért nem mondtad a gyerekednek hogy ilyet nem szabad csinalni...."

Azért, mert baromság, hogy nem szabad. Ennyi.

2014. ápr. 15. 10:14
 28/91 anonim ***** válasza:
55%
Mostanában nagyon divat pedofilvadászat. Szerintem ez sok ember, gyerek életét teszi rosszabbá. A történetböl én azt látom, hogy a gyerek játszotta a maga játékát ami (TELJESEN ÉRTHETÖEN!!!) feizgatta a sogorodat. De leirásod szerint sem tett semmit!!!!! Uralkodott magán. Csak a hormonok dolgoztak benne kellö jozan ész kontroll mellett. Mi a bajod? Ahelyett, hogy elöre figyelmeztetted volna erre a várhato eseményre a sogorodat, most pedofilnak kiáltod ki. Szerintem te voltál nagyon felelötlen, hogy nem mondtad el, nem készitetted fel erre. Ne vádaskodj!
2014. ápr. 15. 10:15
 29/91 anonim ***** válasza:
10%

A kérdező kommentje:

Azért, mert baromság, hogy nem szabad. Ennyi.

Akkor áruld mar el, hogy megis miért zavar, hogy a sógorod on is kipróbálta, ha szerinted "baromsag, hogy nem szabad"?

2014. ápr. 15. 10:16
 30/91 A kérdező kommentje:

#28,

mire kellett volna felkészítenem? Szerinted normális dolog, hogy egy felnőtt férfinak feláll a farka, ha egy négyéves kislány az ölében csúszkál?

Érdekes, se a férjemnek, se apukámnak, se apósomnak, se az öcsémnek, se a barátaimnak nem állt fel soha attól, hogy a lányom az ölükben lovagolt.

2014. ápr. 15. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!