Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Majdnem 100%-ig biztos vagyok...

Majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a sógorom pedofil, vagy legalábbis aberrált. Mit tegyek, kinek szóljak? Vagy ne avatkozzak bele?

Figyelt kérdés

Kislányom 4 éves, és az egyik új mániája, hogy az ölünkben ülve szétnyitja a combjait és fel-le csúszkál, "maszturbál". A férjemmel ilenkor mindig letesszük, kedvesen, de határozottan.

Hétvégén a férjem bátyjáéknál voltunk ebédelni.

Utána kimentünk a kertbe, a lányom pedig bent maradt a házban a sógorommal. Valamiért benéztem hozzájuk, és azt láttam, hogy a lányom ugyanígy fel-le csúszkált a sógorom ölében, a sógorom pedig nem csak hogy hagyta, hanem jól kivehetően állt a pénisze a nadrágjában. Biztosan jól láttam, melegítőnadrág volt rajta, elég egyértelműáen látszott.

Nem csináltam jelenetet, mert nem akartam megijeszteni a gyereket, egyszerűen mondtam a lányomnak hogy jöjjön, megyünk a játszótérre és elvonszoltam onnan.

Utána természetesen elmondtam a férjemnek, mindketten nagyon ki vagyunk borulva a történtek miatt. Természetesen soha többé nem hagyom kettesben a sógoromat a lányommal.

Mit csináljunk? Beszéljünk erről a sógorommal? Esetleg a feleségének szóljunk? Nekik is van két kicsi gyerekük, egy 3 éves kisfiú és egy 1 éves kislány.

Vagy egyszerűen ne foglalkozzunk vele? Mi ilyenkor a teendő?

2014. ápr. 15. 08:52
 51/91 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, a 49-es hozzászólásodra csak annyit reagálnék, hogy hiába vagy jóba az általad megkérdezett férfiakkal, nem hiszem, hogy szépen sorba beismerik majd, hogy igen..véletlenül már nekik is felállt amikor a lányod ezt csinálta. Tudod, ez egy olyan helyzet, hogy a férfiakból is szégyenérzetet vált ki, mert egyébként nem egy elfogadott "reakció" ez, hogy álló pénisszel játszik valaki egy gyerekkel. Elmondom neked, hogy nem, nem fogják bevallani, egyik sem..
2014. ápr. 15. 10:51
 52/91 anonim ***** válasza:
100%
Jaj kerdezo, nyird hulye vág naiv nem lehetsz! Gondolod hogy majd apad vagy a ferjed bevallja, ha felállt neki??.
2014. ápr. 15. 10:52
 53/91 A kérdező kommentje:

#46,

szerintem nincs ellentmondás. Magát a maszturbálást nem tiltjuk, amikor az ölünkben próbálja csinálni, akkor letesszük és elmondjuk, hogy ilyesmit csak egyedül szabad.

#48,

amit biztosan láttam, az az, hogy a sógoromnak felállt a pénisze, világosan kivehető volt a nadrágján keresztül. Ez biztos. Hogy milyen lélektani oka lehetett, azt nem tudom, mindenesetre nehezen tudom elképzelni, hogy ez önkéntelen reflex, bárki bármit is mond.

2014. ápr. 15. 10:53
 54/91 anonim ***** válasza:
83%

"Kérlek, bocsáss meg a "tudatlanságomért", ami abból fakad, hogy nekem nincs péniszem, illetve nem feltételezem a férfiakról, hogy ennyire ösztönlények legyenek."

Hát eléggé tudatlan vagy a férfiakkal kapcsolatban, ezek szerint :D De bizony, simán keményedik olyan dolgoktól is, amit el sem tudsz képzelni! És nem azért, mert a férfiak ostoba ösztönlények, hanem mert elég egy érintés egy megfelelő ponton, és keményedik. Akár az öreg, ősz proktológus doki kezétől is.

2014. ápr. 15. 10:54
 55/91 anonim ***** válasza:
96%

"gondolod, hogy nem kérdeztem meg erről mindegyik férfiismerősömet, akikkel vagyok olyan viszonyban? És gondolod, hogy akár a férjem, akár a barátaim letagadnák, ha ilyen történt volna valaha is?"

Elképzelem a jelenetet.

- Apu, neked felállt, amikor Bogi az öledben ugrált tegnap?

- Nem, kislányom, miért is történt volna? Nem vagyok én pedofil.

- Huh, de jó, köszi, apu!

O.o

Te bevallanál ilyet bárkinek is, ha megkérdeznék? Gondolkozz már!!

2014. ápr. 15. 10:55
 56/91 anonim ***** válasza:
8%
Nahát, eddig egy szóval nem említetted, hogy szóltál a gyereknek, hogy nem szabad.... De erdekes, hogy most megis ezt írod....
2014. ápr. 15. 10:57
 57/91 anonim ***** válasza:
95%

de nem fogom a gyerekemet kitenni egy botránynak. Léptem, elrángattam a gyereket onnan, és nem ijesztettem rá. Egy anya ezt teszi, védi a gyerekét, ugyanakkor igyekszik mindenféle lelki megrázkódtatástól megkímélni.

szerintem egy ekkora gyerek számára ez sokkal megrázóbb, minden magyarázat nélkül. Fogalma nem volt arról, ő csinált-e bármi rosszat.

2014. ápr. 15. 10:58
 58/91 anonim ***** válasza:
86%

Eleve mi az, hogy majdnem 100%?

99?

Ha meg 99%-ig biztos vagy benne akkor miért kell itt kérdést kiírnod, hogy beleavatkozz-e? Egyáltalán hogy merülhet fel benned, hogy hallgass róla? A saját családodról van szó, igen súlyos a vádad és "majdnem 100%-ig biztos vagy benne", de nem tudod, hogy "ilyenkor mi a teendő"? :D Kérlek, mondd, hogy ez egy kamu kérdés és nem állsz ennyire alacsony szinten, csak polgárpukkasztani akarsz!

2014. ápr. 15. 10:58
 59/91 anonim ***** válasza:
100%

hülyeség lett volna ordítozós botrányt csapni a gyerek előtt, a lányom még sosem halott veszekedést, kiabálást, nem akartam ráijeszteni.

az ordítozás és a nem szólok között kb millió átmenet létezi

2014. ápr. 15. 11:00
 60/91 A kérdező kommentje:

Értem.

Tehát én vagyok a hülye, amiért nem vágtam le a sógorom farkát ott helyben.

Ugyanakkor azért is én vagyok a hülye, mert ilyet merészelek feltételezni róla.

Illetve még azért is hülye vagyok, mert nem szólok a feleségének.

De akkor is hülye vagyok, ha szólok neki, mert ezek igen súlyos vádak és hát amit láttam, az nem bizonyít semmit.

Kösz mindenkinek, ezzel most aztán sokra mentem. :)

2014. ápr. 15. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!