Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Majdnem 100%-ig biztos vagyok...

Majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a sógorom pedofil, vagy legalábbis aberrált. Mit tegyek, kinek szóljak? Vagy ne avatkozzak bele?

Figyelt kérdés

Kislányom 4 éves, és az egyik új mániája, hogy az ölünkben ülve szétnyitja a combjait és fel-le csúszkál, "maszturbál". A férjemmel ilenkor mindig letesszük, kedvesen, de határozottan.

Hétvégén a férjem bátyjáéknál voltunk ebédelni.

Utána kimentünk a kertbe, a lányom pedig bent maradt a házban a sógorommal. Valamiért benéztem hozzájuk, és azt láttam, hogy a lányom ugyanígy fel-le csúszkált a sógorom ölében, a sógorom pedig nem csak hogy hagyta, hanem jól kivehetően állt a pénisze a nadrágjában. Biztosan jól láttam, melegítőnadrág volt rajta, elég egyértelműáen látszott.

Nem csináltam jelenetet, mert nem akartam megijeszteni a gyereket, egyszerűen mondtam a lányomnak hogy jöjjön, megyünk a játszótérre és elvonszoltam onnan.

Utána természetesen elmondtam a férjemnek, mindketten nagyon ki vagyunk borulva a történtek miatt. Természetesen soha többé nem hagyom kettesben a sógoromat a lányommal.

Mit csináljunk? Beszéljünk erről a sógorommal? Esetleg a feleségének szóljunk? Nekik is van két kicsi gyerekük, egy 3 éves kisfiú és egy 1 éves kislány.

Vagy egyszerűen ne foglalkozzunk vele? Mi ilyenkor a teendő?

2014. ápr. 15. 08:52
 41/91 anonim ***** válasza:
85%
Tehát csak játszott a gyerekkel, te meg tulkombinalsz.....
2014. ápr. 15. 10:31
 42/91 anonim ***** válasza:
61%

Ha nem volt pedo-maci hangnem, nem nézett "úgy" a gyerekre, akkor szerintem önkéntelen reflex volt a sógor részéről.

Miután elvetted tőle a kislányt, hogyan reagált?

2014. ápr. 15. 10:31
 43/91 A kérdező kommentje:

Kicsit meglepettnek láttam, illetve azt kérdezte, hogy most mi ez a nagy sietség, meg minek rohanunk a játszótérre. De figyelmen kívül hagytam a kérdését, nem reagáltam rá, csak mentünk.

Igazából nem nagyon figyeltem a reakcióját, nagyon gyorsan történt, csak azon igyekeztem, hogy minél hamarabb elrángassam onnan a gyereket.

2014. ápr. 15. 10:36
 44/91 anonim ***** válasza:
55%
#30-ra: "Érdekes, se a férjemnek, se apukámnak, se apósomnak, se az öcsémnek, se a barátaimnak nem állt fel soha attól, hogy a lányom az ölükben lovagolt." Ne legyél ebben olyan biztos. Lehet, hogy csak ugyanugy uralkodtak magukon mint a sogorod is. (Meg nem volt olyan pechjük, hogy te pont olyankor nézegetted a nadrágjukat. Vszinü, hogy a sogorodnak sem láttál volna semmi különlegeset a nadrágján ha 1/2 perccel késöbb mész be.) Jobb lenne ha tudomásul vennéd, hogy az ilyen reakciok természetesek és a jozanság az önkontroll ami visszafogja a F-akat. A te tudatlanságod nem jogosit fel az ilyen itéletekre!
2014. ápr. 15. 10:41
 45/91 anonim ***** válasza:
98%
És nem lehet erről az egészről a sógort megkérdezni? Legalább látnátok a reakcióját. Ha idegesen, agresszívan, zavartan tagad, akkor lehet valami a háttérben. De hátha kibukik belőle, hogy : "igen, nem tudom, miért történt, lefagytam, azóta is szörnyen érzem magam, őszintén sajnálom...stb" Szerintem célravezetőbb, mint a feleségnek árulkodni. Ha meg mindent tagad, természetesen nem hagyni vele kettesben többé a gyereket, és figyelni a jövőben.
2014. ápr. 15. 10:43
 46/91 anonim ***** válasza:
59%

Most akkor rászóltatok a gyerekre, vagy nem?

Kis ellentmondásba keveredtél:

A kérdező kommentje:

#32,

mondom, ilyenkor kedvesen, de határozottan LETESSZÜK. De nem tiltjuk magát a maszturbálást, mert az a pszichoszexuális érésben okozhat károkat. Mégis mi a franc nem világos ezen???

A kérdező kommentje:

Természetesen mondtuk a gyereknek, többször is. De mivel ez új "mánia" nála, kb két hónapja csinálja, gondolom idő kell hozzá neki, míg ténylegesen megtanulja, hogy csak egyedül szabad.

2014. ápr. 15. 10:46
 47/91 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor ne gondold, hogy itt tényleg aberráltságról vagy pedofíliáról van szó. Valószínűleg a sógorod nem is volt tudatában, hogy mi történt, nem akart rosszat, és nem izgult a gyerekre. A leírásodból nekem egy olyan ember képe jön le, aki jól szót értett egy kislánnyal.

Szerintem ne mondd el a feleségének sem, baromi kényelmetlen lenne mindkettejüknek.

Ha nem tudod kiverni ezt a képet a fejedből (amit akár meg is értenék), akkor legközelebb ne hagyd, hogy a gyerek az ölében üljön. De szerintem a sógor minden, csak nem pedofil.

36-os voltam.

48/91 anonim ***** válasza:
100%
37-es vagyok. Ha semleges dolgokról beszélgetett, farsangról, meg hogy anno ő mibe öltözött, nem hiszem, hogy ő gondolt arra egyáltalán, hogy mit csinál a lányod. Nem lehet, hogy félreláttad a dolgokat? Mivel anyuka vagy, és te tudod, hogy mit jelent ez, ha a lányod csúszkál, lehet, hogy te láttál többet a dolgokba, mivel a férfi nem letette a gyereket ahogyan ti azt megszoktátok, vagy ahogyan ti szoktatok cselekedni ilyenkor. Mivel te tudod a jelentőségét, lehet hogy te magad rémültél meg, hogy ő hagyja ezt, és gondoltad túl a dolgokat. Ha a pasi tudatában lett volna ennek, és élvezettel áll a dologhoz, nem hiszem, hogy az lett volna a reakciója, hogy miért mentek máris. Valószínűbbnek tartom azt, hogy a te általad felvázolt helyzetben, írtó zavarban van, és inkább meg sem szólal, vagy hagyja, hogy máris menjetek, nem tart fel, ezzel tovább gerjesztve a feszültséget. Szerintem gondold át a helyzetet mégegyszer, hogy pontosan mit láttál. Ezek olyan vádak, amik súlyosak, és súlyos következményekkel jár, ha valakiről ilyet állítasz. Ha pedig valótlan az állításod, akkor bizony ő is perelhet téged becsületsértésért, rágalmazásért. A családi konlfiktusról pedig nem is beszélnék... Persze, még mindig nem mondom azt, hogy tutira nincs igazad, csak szerintem mérlegelj, és gondold át ezt úgy, mintha esetleg kívülállóként léptél volna be, úgy hogy esetleg nem tudod, hogy épp a lányod játszik, vagy maszturbál. Mivel anya vagy, automaikusan védelmezed, és a legrosszabbra gondolsz. De valóban az történt láttál, vagy megijedtél a látványtól?
 49/91 A kérdező kommentje:

#44,

gondolod, hogy nem kérdeztem meg erről mindegyik férfiismerősömet, akikkel vagyok olyan viszonyban? És gondolod, hogy akár a férjem, akár a barátaim letagadnák, ha ilyen történt volna valaha is?

Kérlek, bocsáss meg a "tudatlanságomért", ami abból fakad, hogy nekem nincs péniszem, illetve nem feltételezem a férfiakról, hogy ennyire ösztönlények legyenek.

2014. ápr. 15. 10:47
 50/91 anonim ***** válasza:
83%

Mennyire gyakran szoktad nézegetni a sógorod nemi szervét? Elmondom neked, hogy az én férjem a boxerben úgy szokta tartani a sajátját, hogy felfelé áll, és mivel eléggé vaskos, a felületes szemlélőnek úgy tűnhet, hogy kemény és áll.

Egy kicsit több következetességet a kislányotokhoz, hogy ne csinálja ezt saját szobáján kívül....

2014. ápr. 15. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!