Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb, vagy legalább...

Mi a legnagyobb, vagy legalábbis nagyobb dolog, amiről lemondtál a párod, házastársad miatt?

Figyelt kérdés
Pl gyerekről, ő nem akart, te igen, de mivel szeretitek egymást ez nem állt közétek. Vagy pl leszoktál a kedvéért a dohányzásról.
2013. márc. 6. 21:13
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
77%
Az országról, ahol születtem es leeltem majdnem 40 evet-bár ez nem volt áldozat.
2013. márc. 6. 21:17
 2/34 anonim ***** válasza:
84%
A hazámról,otthoniakról, de még egyszer nem hiszem, hogy megtenném.
2013. márc. 6. 21:20
 3/34 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudnék ilyet mondani. Ő leszokott a dohányzásról, de nem én kértem rá, 2 évig voltunk együtt úgy, hogy cigizett, önszántából tette le. Én nem szoktam le semmiről, nem hagytam fel semmivel, nem mondtam le semmiről. Szerencsére. Bár nem is lennék rá szerintem képes. Főleg ha már az említett gyerek példánál vagyunk.
2013. márc. 6. 21:32
 4/34 anonim ***** válasza:
36%
Szerencsére ilyen szörnyű kompromisszumra nem kényszerültünk.
2013. márc. 6. 21:40
 5/34 anonim ***** válasza:
84%
Én nagy családot akartam, ő egy gyereket. Egy lett. Ő második gyerek, mindig a testvére volt a kedvenc, így magába beszélte, hogy ő sem tudna két gyereket egyformán szeretni. Szerintem tudna, de inkább legyen egy gyerekünk kiegyensúlyozott családban, mint kettő-három egy olyan apával aki kételkedik magában.
2013. márc. 6. 21:41
 6/34 anonim ***** válasza:
50%

Nincs ilyen.

Úgy fogadjuk el egymást ahogy vagyunk, erényeinkkel, hibáinkkal együtt szeretjük és tiszteljük a másikat.

2013. márc. 6. 21:41
 7/34 anonim ***** válasza:
83%
Én leszoktam a cigizésről.
2013. márc. 6. 21:44
 8/34 anonim ***** válasza:
71%

Ő az első férfi az életemben, így én a szexuális tapasztalatszerzésről mondtam le, bár ez így hülyén hangzik, tapasztalok vele is eleget, csak hát...Mindig is heves vérmérsékletű voltam (lettem volna), de mégis úgy alakult, hogy vele feküdtem le először (a nagy szexuális étvágy zárkózottsággal párosult), és mivel nagyon szeretem, közös életet tervezünk, családot, így már nem fogom megtapasztalni milyen más férfiakkal lefeküdni.

Jó, persze ez legyen a legnagyobb gondom, mikor évek óta a legnagyobb szeretetben/szerelemben élünk, boldog is vagyok, csak néha-néha eszembe jut, hogy a francba, azért annak idején nem kellett volna olyan visszafogottnak lennem :)

2013. márc. 6. 21:44
 9/34 anonim ***** válasza:
72%
Ő leszokott a dohányzásról, ami nagyon nagy tett. Én- igazi - áldozatot nem tudok mondani, csak ami egy család alapítással jár, de ez valahol az ember vágya.
2013. márc. 6. 21:45
 10/34 anonim ***** válasza:
43%

A húsevésről és tejivásról. Bár annyival jobban érzem magam azóta, hogy utólag jöttem rá, hogy nem is mondtam le semmiről.

(Ui.: nem kell lepontozni, nem akarok senkit megtéríteni, konkrétan tojok rá, hogy ki mit eszik.)

2013. márc. 6. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!