Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb, vagy legalább...

Mi a legnagyobb, vagy legalábbis nagyobb dolog, amiről lemondtál a párod, házastársad miatt?

Figyelt kérdés
Pl gyerekről, ő nem akart, te igen, de mivel szeretitek egymást ez nem állt közétek. Vagy pl leszoktál a kedvéért a dohányzásról.
2013. márc. 6. 21:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Mi az akadálya annak, hogy rendszeresen látogassa?

Egyébként nem KELL tőle elvenni, ha a gyerekről az apa is tud gondoskodni, megbízható, normális ember (attól függetlenül, hogy ti nem jöttök ki). Ilyen esetben maradhat az édesapjánál is a gyermek.

Ha pedig nem törődik vele/nem látogatná, akkor nem mindegy, hogy apás-e a gyermek...?

2013. márc. 7. 14:37
 32/34 anonim ***** válasza:
Anya is kell a gyereknek. Ez zsákutca...
2013. márc. 7. 15:00
 33/34 anonim ***** válasza:
Nem lennék képes itt hagyni a gyerekem neki. Igaz h nem akartam megszülni, de nem hagynám itt!
2013. márc. 7. 15:23
 34/34 anonim válasza:

Külföldi munkákról a volt férjem miatt. Nem tudtam volna évekig itt hagyni. Megbántam.

Első szerelmem lett a férjem, tehát én is lemondtam a több pasi kipróbálásáról. Kövezzetek meg engem is, de ezt is megbántam. Válásunk után ott álltam tapasztalatlanul, tök hülyének éreztem magam. Szerencsére ezen a téren már helyükre kerültek a dolgok.

A házasságomban évekig lemondtam az önbecsülésemről. Már független, kiegyensúlyozott nő vagyok.

Ha lemondasz valamiről, majd rájössz, hogy te igazából nem ezt akarod, akkor változtass. Persze vannak dolgok, amiken már nem tudsz változtatni, de azokon sem szabad keseregni.

2015. dec. 18. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!