Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a szerelemnél nagyobb dolog?
először is fiú vagyok... :)
át az a helyzet, hogy van egy lány, akit már 3 éve ismerek... kb ilyen szerelem első látásra volt anno részemről... aztán eltávolodtunk egymástól, és most 2 év múlva megint többször találkozunk, tudja, hogy mit érzek, nem akar velem játszani, nem olyan lány! A lényeg, hogy én hoztam össze a jelenlegi pasijával is, mert kajakra annyira szeretem a lányt, hogy leszarom kinek a kezét fogja az utcán, csak legyen boldog! Most a lánnyal ilyen "lelki társak" vagyunk, mindent megbeszélünk A-Z-ig.. És ezért gondolom azt, hogy van valami a szerelem felett, mert nem nagyon tudom elhinni, hogy ilyet tesz valaki, ha 3 évig csak a lányra gondolt... szóval értitek na :)
Nőkénél van csak.
A pénz érzése :D
Ági8405, azt akarod mondani, hogy úgy szeretem a lányt, mintha a gyerekem lenne? :) még messze járok a gyerek vállalástól..
De amúgy ez egy jó gondolat ;)
Akkor is fura érzés ez az egész.... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!