Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a szerelemnél nagyobb dolog?
Figyelt kérdés
Tehát van az az érzés, amikor szerelmes valakibe az ember, és, a szerelem felett van valami még? számomra eléggé úgy tűnik, hogy létezik felette valami, mert így érzek, de kérdezném, hogy más mit gondol erről.2012. júl. 29. 23:19
21/25 anonim válasza:
sztem ne sz*rozz.mondd meg és csinálj valamit.
...ne mással hozd össze..
22/25 anonim válasza:
úgy értem neki.mondd meg neki.
23/25 anonim válasza:
"Utolsó válaszoló nem tudom melyik Disney mesében láttad ezt az önzetlen szerelem cuccot de itt nem igen fog beválni mikor a srác inkább mással hozza össze mint, hogy megmondja neki, hogy mi a helyzet."
Honnan szedem? Saját tapasztalatomból. Szerelmes vagyok én is, de a párom az elején ezt nem viszonozta, kérte, ha tudok számára partnert szóljak. Így tettem, mert nem vagyok önző és szerettem volna, ha Ő boldog lesz. Aztán elmondta, hogy rájött, hogy engem szeret és azóta együtt élünk négy éve. Viszont még mindig tartom, ha kiábrándulna belőlem, elfogadnám és azt kívánnám, hogy boldog legyen.
24/25 anonim válasza:
Utolsó válaszoló?!
Azt csinálta ,amit mondtam és már meghúzta kétszer...
LOL!
25/25 anonim válasza:
Biztos a te tanácsod hatására voltak együtt és nem azért, mert esetleg szeretik egymást, vagy mert elnyeri jutalmát az önzetlen szerelem/ szeretet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!