Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb, vagy legalább...

Mi a legnagyobb, vagy legalábbis nagyobb dolog, amiről lemondtál a párod, házastársad miatt?

Figyelt kérdés
Pl gyerekről, ő nem akart, te igen, de mivel szeretitek egymást ez nem állt közétek. Vagy pl leszoktál a kedvéért a dohányzásról.
2013. márc. 6. 21:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
60%

Elköltöztem Magyarországról (ő külföldi, bár ez számomra nem áldozat, mindig is el akartam költözni - csak éppen nem ebbe az országba. De végül is megélhetés szempontjából jó ez is).

Ami ezzel együtt jár: család, barátok - velük csak havi 1x találkozom egy hosszú hétvégére. Ez a legnagyobb lemondás az életemben, mert főleg a családom nagyon fontos nekem.

Ami kevésbé fontos és ideiglenes: jó karrier. Remek végzettségem van, de ezt itt addig nem tudom érvényesíteni, amíg nem tökéletes a nyelvtudásom, tehát még 1-2 évig másfélével kell foglalkoznom.

2013. márc. 6. 21:47
 12/34 anonim ***** válasza:
27%

Én is először az országot akartam írni ahol leéltem 34 évet, de ahogy az első is írta, én sem bántam meg. Mert tudom hogy mi egyszer hazamegyünk.

Hogy ezen kívül miről mondtam le a férjem miatt?? Végül is semmiről amiért magam miatt is lemondtam.

Pl: Lemondtam a gyerekről mert a férjem nem akar gyereket, de én sem akarok..Így ez nem volt áldozat. Lemondtam a cigiről a férjem kérésére, de végül is jól jött a kérése mert régen le akartam már mondani róla..

Más nem nagyon van.

2013. márc. 6. 21:51
 13/34 anonim ***** válasza:
69%

Feladtam eddigi életemet Magyarországon és kiköltőztem külföldre hozzá. De nem bántam meg.a magyar kaja hiányzik, próbálom beszereznia hozzávalókat de nehéz vagy nem is ismerik.

Nagy vonalakba a magyar konyháról mondtam le.

2013. márc. 6. 21:52
 14/34 anonim ***** válasza:
68%
Egy 160 kilós nő. Ennél nagyobbról még sose mondtam le.
2013. márc. 6. 21:58
 15/34 anonim ***** válasza:
74%
Arról, hogy valaha férjhez megyek. Mióta az eszemet tudom ez volt a vágyam, fehér ruha, és fogadalom egy életre.
2013. márc. 6. 22:17
 16/34 anonim ***** válasza:
54%
Én csak a kérdésre válaszoltam, semmi hazugságot nem írtam, miért kellett lepontozni? Erre a kérdésre nincs rossz válasz!!!!
2013. márc. 6. 22:26
 17/34 anonim ***** válasza:
62%
A hazassagrol mondtam le. 8 eve egyutt vagyunk, o az elso ferfi az eletemben, szinte nem is jartam elotte senkivel (2x2 hetes kapcsolat, meg egy 2 honapos kapcsolat), szoval lemondtam arrol, hogy kiprobaljam massal is, de akkor ez nem volt aldozat, es valamilyen szinten igy is akartam, de ahogy irta az egyik valaszolo elottem, neha nekem is eszembe jut, milyen lenne egy masik ferfival....az a valaszolo erti mire gondolok. Szeretem a parom, ne ertsetek felre. Mindig mondja, hogy elfog venni, de nem fog, tudom. Kicsit bant, de azt mondom, meg mindig jobb, mintha a gyerekvallalasrol kellett volna lemondanom. Ha valaki szeretne gyereket, eleg nehez lekuzdeni a vagyat.
2013. márc. 6. 22:56
 18/34 anonim ***** válasza:
53%
Ember nincs a földön, akinek a kedvéért bármiről is lemondanék.
2013. márc. 6. 23:12
 19/34 anonim ***** válasza:
80%

Lemondtam miatta munkáról,gyerekről,szabadságról és önbecsülésről.Végül róla mondtam le,meg egy halom pénzről,mert nálam lakott és váláskor fizetnem kellett.

A mostani párom miatt csak a cigiről mondtam le,de önként tettem.

2013. márc. 6. 23:20
 20/34 anonim ***** válasza:

Nem mondanám, hogy konkrétan miatta és azt sem mondanám, hogy teljesen lemondtam a barátaimról, de azért részben igaz.

És érthető. Mikor nem volt párom, nyilván a barátaimmal töltöttem a legtöbb időt. Mióta van párom, azóta pedig nyilván vele. Néha hiányzik, hogy már nem vagyok abba a "belső körben".

OFF:

Mi a fenének pontozzátok le azokat a válaszadókat, akik megemlítik, hogy néha gondolnak rá, hogy talán nem szereztek elég tapasztalatot szexuális téren?

Szerintem teljesen érhető.

Összehasonlítási alap nélkül nehéz véleményt alkotni. Szerintem.

Peace, Love

2013. márc. 7. 05:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!