Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kapsz a szüleidtő...

Mennyi pénzt kapsz a szüleidtől suliba?

Figyelt kérdés
Nekem apukám minden reggel 2000 forintot szokott adni, és az pont elég, ameddig haza nem jutok. Ti mennyit kaptok suliba?
2009. dec. 18. 15:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/133 anonim ***** válasza:
28%
2000 forint egyáltalán nem sok.Mit kapsz belőle? Szinte semmit, ha van egy jó szakmád naponta akár 30-40 ezret is lehet keresni maszekként.
2009. dec. 23. 00:38
 62/133 anonim ***** válasza:
80%
Jajj,Anyám.... Nehogy megsirassalak,már szalad is a könnyem! Nincs időd kaját csinálni???? Te egyszerűen lusta vagy és elkényeztetett! Apa kislánya. Anyám egyenesen keresztre feszitett volna ezért a nyavalygásért! Nekem kellett a reggelimet,inniválómat elkészítenem vagy este vagy reggel! És mi a szarért bagózol,ha nem Te veszed? Apád helyébe beverném a szádat,ha napi 700-at elköltenél önmérgezésre. Ti biztos lóvésok vagytok ugye? Egyébként meg milyen kérdés volt ez??? Felvágózol?
2009. dec. 23. 07:51
 63/133 anonim ***** válasza:
82%
Jajj,Anyám-os vagyok:A fiamnak 14 hónaposan több fogalma van az anyagi javakról mint neked állítom! Megeszik minden falatot, tudja,hogy a pénzt belekell tenni a tárcámba és még sorolhatnám. Remélem mindíg ilyen értelmes marad.(Mondjuk tuti nem lesz lehetőségünk elkényeztetni.) Rossz lehet apukádnak a sok üzleti úton, biztos megterhelő hüpp-hüpp.... Az én emberem meg ,,csak" itt a VÁROSON BELÜL vért izzad hogy tudjunk ZABÁLNI ÉS NE SZARJON A GYEREK A TENYEREMBE! 8-10 órát 60000ért+ 40000<-gyes ebbőkl 50000 házhitel 15000 rezsi 18000 pelenka tápszer.... egy kis matek
2009. dec. 23. 08:08
 64/133 anonim ***** válasza:
89%

ne bántástok! fogalma sincs az életről! majd mikor saját magának kell megdolgoznia a mindennapi betevőért, akkor visszasírja ezt az időt. már ha lesz olyan, hogy tényleg neki kell dolgozni.

kedves kérdező kicsit sajnállak is, mert nem vagyok abban biztos, hogy tudatában vagy-e annak, mennyire szerencsés helyzetben vagy.

később, mikor a saját lábadra kell állnod, azért neked szerintem kicsit nehezebb lesz, mint azoknak, akik már ilyen idős korukban pontosan ismerik a "farkastörvényeket".

AZ ÉLET NEM HABOSTORTA!

2009. dec. 23. 08:34
 65/133 anonim ***** válasza:
93%
500 ft-ot.Mi is az átlagosnál kicsitt tehetősebbek vagyunk,így inkább egy rossz anyagi helyzetek között élő barátnőmnek veszek egy meleg szendvicset.
2009. dec. 23. 08:54
 66/133 anonim ***** válasza:
88%

Na, most le fogtok döbbenni.

Én 250 (kettőszáz ötven) forintot kapok. Ebből kitelik egy kakaóscsiga meg egy pici sportszelet. Itthonról viszek innivalót, teát, limonádét vagy csapvizet. Ha van 0. óránk, sportszelet helyett 2 dl kólát iszok, hogy ne aludjak el. Ha veszek 2 üres zsemlét + bele szalámit, akkor napi 150 ft-ot tudok megspórolni.

Nem irigyellek kedves kérdező, hogy ennyire el vagy kényeztetve. Napi 2x fél literes üdítő, meg cigi? Remélem, majd találsz valakit aki eltart, hogy ezt az életmódot felnőttként is folytathasd. Mert a kérdésedből kitűnik, milyen buta vagy. :) Jól fizető munkát pedig csak az okosak kapnak. :P Boldog Karácsonyt!

2009. dec. 23. 09:38
 67/133 anonim ***** válasza:
18%
Irigy itt mindenki!Ti örülnétek a legjobban ha lenne ugyanennyi pénzetek. És ha elszórja akkor mivan? Megteheti és kész nem kell irigykedni. Ha meg nem lesz annyi fizetése mint az apjának, akkor úgyis meg kell tanulnia beosztani. De ha most van miért kéne spórolni?? Ilyen az emberek felfogása....Nektek nincs másnak se legyen, és csak kifogásokat találtok, hogy miért rossz az akinek pénze van.Akármit mondtok, mindenki eltudna költeni 5 ezret is naponta.... Ja és én 200-300 ft-nál többet még soha nem kaptam.
2009. dec. 23. 10:01
 68/133 anonim ***** válasza:
31%
Tipikus magyar szokás..turkálunk egymás zsebében,és licitálunk hogy pedig az én anyám elefántokkal kereskedik és mégis éhezünk.. örülj neki hogy éheztek,nekem fél lábam van!! ... annyira szánalmas.
2009. dec. 23. 12:08
 69/133 anonim ***** válasza:
91%
én 6000-et adok egy hónapra a lányaimnak. Ez akkor 300 ft 20 napra.
2009. dec. 23. 13:36
 70/133 anonim ***** válasza:
92%
Tudod, hogy akiktől a diplomákat kapta, azok közalkalmazotti viszonyban álló diplomás tanárok és ők nettó 140ezret kapnak? Kitől kapta volna a diplomákat, ha ők is váltanak egy "jobb" munkahelyre?
2009. dec. 23. 13:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!